o pletenje

 

File kvačkanja

File kvačkanja je zelo priljubljena in dostopna tudi za začetnike.         Cloth, vezan v umetnosti file - to je samo menjavanje prazne in napolnjene kvadratov-celice.  Tehnika je lahko povezana z file dekorativni prtički, zavese, prte, zavese.         Original file čipke z nazobčanim robove idealen model za dopolnitev elegantna oblačila.

Se lahko izvede tehniko z zgornjim delom Ribja mreža šali, puloverji, šali, stoles. Če uporabljate pletenje         tanka koža, bo model še posebej elegantno.  Knitting je osnova loin mrežo iz kolone in zraka zank, medtem ko         tako, da izpolnite stolpcih posameznih vzorec celic vyvyazyvaetsya.  Ponavadi fileti vzorci držite teme, ene barve.

Lahko uporabite preje različnih barv         poudarja, da je meja med vzorcem in mrežo in bolj kot križ šivanja.         To delo je bolj težaven in zahteva več potrpežljivosti in spretnosti.  Če uporabljate z zgornjim delom pletenje mrež in več možnosti za to dokončanje.         Najpogosteje se uporabljajo omrežje povezanih kolon z eno yo med stolpci - dve zračni zank.

Polnjenje kvadrat - dva pola yo.  Včasih file mreža s dva stolpca fit         yo in tri zraka zanke med njimi (ki se uporablja za večje proizvode).         Redko se izvaja fine mreže, v katerih stolpcih z yo so ločeni z enega samega letalskega zanko.

Da bi ohranili ravno serija vzorec, je treba uvesti novo vrsto stolpcev v sredini zgornji vrstici prejšnje vrstice,         vendar ne pod zanko zrak. File Crochet HookPrav tako mora biti pletenje ledja zvok: je treba, da se prepreči raztezanje stolpci         ali raztegnjena nad glavo zanke. Da bi se izognili teh pomanjkljivosti, lahko izberete pol manjša kavelj,         kot v drugih vrstah pletenja iz istega preje.

V ledvenem delu pletene dvo-barvno shemo, je dovoljeno uporabiti za navzkrižno vezenje.         Pri uporabi takih sistemov bi bilo treba upoštevati razliko v znesku kvadratov vezenje in s tem povezane.  Število primarnih verige zračnega zanke se lahko izračuna: tri zrak zanka za vsako         celice + ena zanka do skrajnosti bar zraka + tri zračna zanka namesto ekstremnih         stolpcu prve vrstice. Če uporabljate sistem, začenši s napolni celice         nato pa v prvem stolpcu z yo teče v četrtem zanko zrak od trnka, kot da bi s prazno - v šesti. Na podlagi gradiva maxilee.by.ru

Zgornjim delom pletenje, kvačkanje kavelj, kvačkanje, nežen, yo