o pletenje

 

Eye of omrežja

Ročno tkanje mreže z zgornjim delom in vezenine na njih je znan že iz antičnih časov. Tehnika tkanja loins mreže sega v antične oblike tkanja ribiške mreže. Te dni, vrsta pletenja ledja z zgornjim delom gipyurnoy imitacija vezenje je zelo priljubljena v sredini 20. stoletja. Eye of tehnika se pogosto uporablja za pletenje poletnih oblačil (majice, vrhovi, bluze).

Eye of omrežja vzorcasam file omrežje je sestavljen iz pravokotnih celic, ki ga sestavljajo izmenično barov in zraka zanke. Celice (celice), so lahko velike in majhne, ​​odvisno od debeline preje in vrste stolpcev, njihovi generatorji. Najbolj gosta tkanina je nastala z izmenično barov, ne da bi yo in enega letalskega zanke. menjavanje prazne in napolnjene celice zgornjim delom omrežja, vam omogočajo, da ustvarite različne vzorcev.

Izdelki, pridobljeni vozduzhnymi kot, na primer. Mimogrede, lahko dobite tudi seznanili s številnimi programi, vzorci in modeli, ki se izvaja v tej tehniki. . Na naši spletni strani lahko izberete za vašo poroko. Na podlagi gradiva www.knitting-tale.ru

file kvačkanje, baretko, yo, yo, vezje vzorec