o pletenje

 

Crochet je odličen način da ko se mudijo proč času

Mi res všeč file kvačkanje, saj združuje elegantno preprostost s sposobnostjo, da ustvarijo prave mojstrovine svoje roke. S to tehniko, sem se pridružil nekaj časa nazaj, ampak še vedno me pusti z veliko polje za ustvarjalno ročno.  V mnogih sodobnih iglo revijah je mogoče najti shemo ledvenem delu pletenje vzorcev, sem ponavadi sposoditi iz takih publikacij kot "Anna" (back vprašanja), "Lena z iglo."

Všeč mi listu kvačkanje «FiletHakeln", ki zbira veliko prvotne sheme v umetnosti pletenja ledveni del, vključno z vzorci serviete, zavese, pregrinjala.  Več modelov, vključno tkiva, ki jih vidite na zgornjem meniju spletne strani, me zavezuje «FiletHakeln".   Prva stvar, ki sem pleteno v umetnosti pletenja ledij je zavesa, ki prikazuje par labodov.

Pletilni je relativno enostavno, saj je vzorec v kombinaciji z enim od stolpcev yo in top tečaj. Zelo pomembno je pri tej vrsti kvačkanje točno po vzorcu, če ste ga dobili, nato pa na platno, kvačkanje, bo oživiti labodi, lepe rože cvet, prižgati božične zvezde. Ves svet je lahko predstavljen z naslednjimi rafinirano tehniko ledvenem delu pletenje. Vključno z veliko skladbe na mizo.

Za božič letos, sem vezan rdečega (to je vidite na sliki). Delo, opravljeno v približno treh tednih, in ni bilo težko.  Poleg tega sem še vedno in iste skladbe, le bela, ki je povezan z eno od zadnjih počitnic.  Iz svojih izkušenj lahko sklepamo, da kvačkanje ledvenem delu je odličen način, da ko se mudijo proč dolgih zimskih večerih. Na osnovi materialov iz art-in-heart.ru

yo, kvačkanje, yo, file kvačkanje, kvačkanje, shema