o pletenje

 

Stvari povezane z rokami zgodovino pletenje

V 10. stoletju je bilo z otroške nogavice. Oblika je spominjalo na moderno rokavice, saj je velik prst pletene ločeno, verjetno, da bi bilo lažje nositi nogo v sandale, da je čas, ki so bili prav takšen model. V Evropi v 12. stoletju, je pletenje postalo domače naloge. V Franciji, kot v najbolj modno država v Evropi v 13. stoletju, je pletenje postala industrijski sektor.

Mondeni ženske nosile klobuke, povezane, jakne, rokavice in celo nogavice. Ravno v tem času na Škotskem pojavil postala tradicionalna, Pleteni traja. Prvi pletilni stroj je izumil leta 1589.  Ko pletilni stroj je bilo, mnogi verjeli, da je ročno pletenje ni več priljubljena, vendar se je izkazalo ravno nasprotno.

Stvari so povezane z rokami, še bolj visoko cenjena tako v kakovosti in čustveno, v katerem so, na primer,  Orenburg šal. Omeniti velja, da pletenje je bil sprva samo moški poklic, in leta 1946 prvo tekmovanje kvačkanje - premagal človeka. V tistem času je bilo že več vrst parjenja. Najbolj zapleten parjenje, openwork, pojavil v 15. stoletju, in njegove korenine v Italiji.

Naj bo mogoče povezati neverjetno lepe stvari.  Related Orenburg craftswomen  šivajo oblačila navdušila s svojo eleganco, enostavnost koli skeptik.  Danes obstaja veliko načinov, da plesti, pletenje stroj vrste zank. Za tiste, ki še niso naučili, kako plesti na internetu številnih spletnih straneh in blogih, kjer umelitsy delijo svoje izkušnje. Doma, mojstri običajno pleteni kvačkanje ali pletilke.

Obstajajo tudi specializirane rastline puhovyazalnye.  Stvari, povezane z viskozno cenejši stroj, vendar pa cenijo več tistih, ki so povezani ročno.  Usposobljenih delavcev skozi svoje proizvode toplino ljudi, ki  Orenburg puhastimi šale so edinstveni, edinstvene, posebne. Na podlagi gradiva orengarn.com

traja, kvačkanje, pletene baretko, kvačkanje