o pletenje

 

Kvačkanje

Crochet je starodavno tradicijo. Crochet kvačkanjeV starih časih je postalo                 kmečkega življenja in se imenuje "preddverje". Pletene čipke, ki                 okrašena brisače, predpasniki, predpasniki, jakne, blazine, jopice,                 obleke ali celo članki - serviete, namizni prti, zavese.                      V 30-40-ih letih 20. stoletja je na široko kvačkanje bil                   distribucijo.

Tied v glavnem, tako kot v starih časih, od                   tanko bombažno perilo in nit, okrašena s svojimi izdelki                   plain notranjost.                      Nato moda za nekaj časa izpodrinili te vrste dekorativnih                   umetnosti.  Toda v zadnjih treh desetletjih zanimanje za pletenje                   kvačkanje prerojeni.

Sodobne ženske raje za delo z manj delovno intenzivne materiala                 - Večinoma z preja volne, iz katerega lahko hitro                 opravljajo jakno, obleka, obleko in druge stvari.                    Za dobro in kvačkanje lan in bombaž nit.                 Vendar pa so veliko debelejše od tistih, od katerih naših babic in pletene                 pra-babice v lagodno čas.  Zdaj, le v redkih primerih                 teme, ki so tanke, ki se vežejo še posebej fino                 kostum nakit za (ovratnice, naborki, broške). Na osnovi materialov iz

za pletenje, kvačkanje, kvačkanje, obleko