o pletenje

 

Tunizijski kvačkanje

Ko je tunizijski pletene daje zelo robusten in vzdržljiv pletenine. tunizijski kvačkanje yoZa tunizijski kvačkanje zahtevajo posebno dolgo kljuko, ki, če se hrani pletenje, igle všeč. S tako pletenje operacija ni treba vrteti. Link verige zraka zank.

Osebne serija: tie dvigalo zanke iz zraka, kavelj v zrak za vstop v zanke vpeti verigi, potegnite nit in pustite zanko na kljuko. Potem pletene na enak način, z vsemi zankami ostanejo na kljuko. Žuborenje vrstica: izvršiti yo in plesti jih prej zanke, yo in spet jih bo pletene naslednjih dveh zank. Potem pletene na enak način, dokler ne bo ostal kavelj zanke.

Za naslednjo serijo osebne koristi v zanke, kot v prvem osebnem serije. Ko vyvyazyvanii zanke kavelj za vstop v navpični del zanke od desne proti levi, vleče vrvice in se premaknete na naslednjo zanko. Naslednjo serijo Žuborenje pletene, kot je opisano zgoraj. V tunizijski pletene zanke se zaprejo.

Bo rob je lepo, če si opravila vrsto povezuje barov ali sc. Na začetku ali koncu vrstice v osebni seriji hkrati uvesti kavelj v navpični del obeh zank in jih potegnite iz zanke. Če rob dela, potrebna za odštevanje več zank, potem pa na njih za povezavo povezuje palice.

tunizijski kvačkanje pletenjeNa mestu, kjer jih potrebujete, da zmanjšanje števila osebnih čas za kljuko v navpični del obeh ne \ Tel in potegnite eno od njih zanke. Če želite to narediti, na koncu seamy številko povezati toliko zraka \ zanke, kot boste morali dodati zanke. Potem tie dvigalo zanke iz zraka in naslednjo serijo osebnih pribav \ lennyh zraka vyvyazyvat zanke zanke, kot ponavadi.

Da bi to naredili, na koncu obraza serije opraviti zahtevano število yo kot v pletene napere. V naslednjo vrstico Žuborenje provyazyvat njih kot ponavadi. Na mestu, kjer jih potrebujete, da poleg tega, vnesite hook v vodoravni \ zontalne del med dvema navpičnima stene zanke in potegnite nove zanke. Če želite to narediti, več zanke, , kjer mora imeti luknjo v osebi \ PTO storiti številko ustreznega števila yo.

Naslednja vrstica Žuborenje provyazyvat njih kot ponavadi. Na podlagi gradiva

yo, pletenje, kavelj, yo, loop