o pletenje

 

Za tunizijsko plesti

Zato je dolžina kavelj za tunizijske pletene skoraj dvakrat običajne dolžine kvačkanje kljuk in je približno 35-45 cm na koncu tunizijski kvačkanje kavlje je ponavadi posebno omejevalnik, ki preprečuje, da zanke ne zdrsne off kavelj. Za tunizijski kavelj parjenjaTo tunizijske kavelj kvačkanje videti kot navadne z iglo, jo držite tudi če pletilke, kot so, in ne kot običajno kljuko.

Moderno tehniko iz Tunizije kvačkanje uporablja posebne kavlje, ki so križanec med kljuko in krožni iglo. Imenujejo se krožno tunizijski kljuke in videti kot normalna dolžina kavelj 15 cm, ki je pritrjena na črto žico ali ribolov omejevalnik.

Kot vse kvačkanje kljuke, kljuke tunizijski prišli tudi v različnih debelin, od katerih vsako ustreza določenemu  .  Proces tunizijski kvačkanje je samo ena stran pletene izdelke (obraz). Prva pletenje gre od leve proti desni in nato od desne proti levi, ampak samega izdelka ne zavrti. Za tunizijski pletene pletenjaKot pri običajnih pletenje kvačkanje, kvačkanje tunizijski na začetku, kar potrebujete za klicanje verigo zraka zank.

Potem pa se začnejo takoj samo tunizijski kvačkanje, ki se razlikuje od navadne kavelj kvačkanje, tako da je vsaka vrstica pleteni v dveh korakih. Prvič, pridobili celotni dolžini odprto zanko pletenje, pletenje, kot je v napere. s temi zanke so nanizani na tunizijski kljuko.

In potem, ki se gibljejo v nasprotni smeri, je odprt krog sklene v eno vrstico, pri čemer ostane odprto le eno zanko na zadnje, tako kot pri običajnih pletenje kvačkanje. Proces pletenja se ponovi.  Tako, ko je tunizijski pletenja pridobljen s horizontalno in vertikalno tečajev, ki omogoča, da se jih zbere od kompleksnih vzorcev, tako kot v običajnih pletenje kvačkanje.

Lahko tudi vyvyazat več zanke enega ali več zank vežejo skupaj, da bi yo ali zraka zanke. Možno je, da v zanki, kot pletenja sprednje in zadnje stene, kot tudi iz vyvyazyvat vzorec horizontalno in vertikalno zank.  Ko je tunizijski kvačkanje tehnika porabi manj preje kot običajno.  Večno žensko vprašanje -. Diet, šport in samozavest. Na podlagi gradiva www.knitting-tale.ru

pletenje, yo, kavelj, kvačkanje, yo, vzorec