o pletenje

 

V tunizijski pletenje

Ko je tunizijski pletene daje zelo robusten in vzdržljiv pletenine. Za tunizijski kvačkanje zahtevajo posebno dolgo hook, , ki se hrani pletenje, kot igle. S tem pletenje delo potrebno da se vrtijo.  Link verige zraka zank.   Sprednja vrsta: tie dvigalo zanke iz zraka, kavelj v zrak za vstop v zanke vpeti verigi, potegnite nit in pustite zanko na kljuko.

Naslednja da plesti na enak način, z vsemi zankami ostanejo na kljuko.  Žuborenje vrstica: ne yo in plesti jih prvi stopnji, ponovno narediti yo in plesti jih v naslednjih dveh zank. Ko je tunizijski KnittingNaslednja plesti, dokler ne bo ostal kavelj zanke.  Za naslednjo serijo osebne koristi v zanke, kot v prvem osebnem serije.

Ko vyvyazyvanii zanke hook , ki se vpišejo v navpični del zanke od desne proti levi, vleče vrvice in se premaknete na naslednjo zanko.  Naslednjo serijo Žuborenje pletene, kot je opisano zgoraj.  V tunizijski pletene zanke se zaprejo. Edge bodo previdni, če naletite serijo povezuje barov ali sc.

Na začetku ali koncu vrstice v osebni seriji hkrati uvesti kavelj v navpični del obeh zank in jih potegnite iz zanke.  Če rob dela, potrebna za odštevanje več zank, potem pa na njih za povezavo povezuje palice.  Na mestu, kjer jih potrebujete, da zmanjšanje števila osebnih čas za kljuko v navpični del obeh ne \ Tel in jih potegnite iz zanke.

Da bi to naredili, na koncu seamy številko povezati toliko zraka \ zanke, kot boste morali dodati zanke. Potem tie dvigalo zanke iz zraka in naslednjo serijo osebnih pribav \ lennyh zraka vyvyazyvat zanke zanke, kot ponavadi.  Če želite to narediti, na koncu obraza serije opraviti zahtevano število yo kot v pletenje.  V naslednjo vrstico Žuborenje provyazyvat njih kot ponavadi.

Na mestu, kjer jih potrebujete, da poleg tega, vnesite hook , da gorijo \ zontalne del med dvema navpičnima stene zanke in potegnite nove zanke.  Če želite to narediti, več tečajev, ki mora biti luknja v osebi \ PTO storiti številko ustreznega števila yo. V naslednjem \ zapored yuschem Žuborenje provyazyvat njih kot ponavadi. Na podlagi gradiva

pletenje, yo, yo, zanke, kljuke in iglo