o pletenje

 

Tunizijski kvačkanje tehniko

Vsak tehniko pletene ima svoje prednosti. Cloth, povezana napere, mehka in voljna. Klasičen kratek kljuko je mogoče povezati redu openwork in debele gosto krpo, vendar so nerodni, da plesti fancy preja. Vzorci, povezanih z dolgo kljuko, ki spominja na tkanine teksturo in malo raztegniti, da jih jasno vidno teksturo nit.

Vzorci so spredaj in seamy strani, medtem pletene ne bo treba obrniti platno in pletenje stranka ne spremeni. Dolžina kljuke določa širino tkanine, ki se lahko poveže. Na koncu kavelj je Non-odebelitve, ki preprečujejo drsenje stavljenje zanke. Naučite se plesti in da majhen vzorec vzorcev je lahko kratek, in običajno kljuko.

Debelina (premer) z dolgo kavlja do 5-6 krat večja od debeline vaja niza. Osnova za vse modele je niz zraka zanke. Prva vrstica rezila za večino istem vzorcu in se izvaja v dveh korakih. 1. način - z desne proti levi.

Od vsake zanke v verigo, začenši z drugim od trnka, potegnite skozi zanko in jih pustite na kljuko. Natipkan na kljuki za toliko zanke kot so bili v verigi. 2. metoda - od leve proti desni, ne da bi obračanja delo. Pletene dosledno zadel vse tečaje, najprej enkrat klicanih zanke, in potem dva zank na kljuki, dokler ne bo zanka, je začetno zanko v naslednjo vrstico.

Lahko Long kavelj opravljajo več različnih vzorcev. Vse je odvisno od tega, kako vstopiti hook v platno z vrsto zank in nato kot provyazyvat te zanke. Preprost zasukom 2. vrsti. 1. imenovanje. Gain zanke, z uvedbo kavelj pod navpično steno vsake zanke po širini platna. 2. sprejem.

Dosledno pletene vseh odhodnih zanke (kot v prejšnjih slikah), zadnji krog, ko intarzijami, in potem vse zanke v parih. Zadnja serija slik daje zelo ohlapno, tako da po slikarstvo zaradi velikosti, ki jo želite, boste morali opraviti končno serijo povezuje barov. Na desni strani tkanine, da bi dobili rob - Kika, z levo - iz enega nit. Vzorci preprostih kite povezane iz različnih niti.

Shaped linijo za preproste pletene line oprema (rame, armhole, vrat), na enostaven pletenic, da se veže nepopolne serije. Vyvyazyvaniya pot desno in levo je drugačen. Glede na izračun vzorca zmanjšanja zank in vrstic (kot v špice ali klasično kljuko). Če želite zmanjšati čisto na začetku vsake vrstice, namesto niz zank, da je ocenjeno število povezovanje barov, nato zanko dobiček kot ponavadi.

Če želite zmanjšati levo na koncu vsakega nedobirat zapored ocenjeno število zank blizu kot ponavadi. Če želite popraviti svoboden robove po tem, ko celotno linijo (armhole, rame, vrat), bo skupno število povezovanje barov, zagotavlja istočasno vse vrste oblikovane linije.

Dodatkom zanke za dodajanje 1 krog na sredini vrste serije kavelj med navpičnima zank v vodoravni zanko prejšnje vrstice in izvlecite dial-in zanke. V Žuborenje vrsti pletene vse STS v parih kot ponavadi.

zanke, igle, vzorec, openwork, kljuke, pletenje