o pletenje

 

Tunizijski kvačkanje tehniko

tunizijski kvačkanje pletilne strojeTehnika tunizijski kvačkanje, ni zapleten. Long kavelj, kot tudi kratko, si lahko vyvyazyvat različne slike. Razmislite eno od možnosti (ta številka pas). Od leta platno se bodo ozek, bo dovolj preprost in kljuke Pletilni.

Če želite izbrati luči teme, vaja, je dobro, da so videli vse zanke. Potreba, da pokličete 16 vozd.petel. Zdaj morate vnesti prvo vrstico zanke - niz niz je potegnil skozi zanko in levo na kljuko, nato pa hook se prenese na naslednjo zanko verige, zgrabi in potegnite nit - in tudi, da zapustijo kavelj. In ker vsi ostali. Na kavelj mora imeti 16 zank.

Zdaj, pletene od leve proti desni zapored nazaj (navsezadnje, v tunizijski pletene število vrednosti, ki jo iz dveh stopnjah - provyazyvaniya neposredne in obratno series). 3) da se raztezajo nit skozi zanko na kljuko in zanke v naslednjih 4 - pridobljena skupaj rakushechka-5 skupaj zanke provyazanyh. 4), ko veriga treh vozd.petel 5), tako plesti s 3 rakushechki, potem veriga 2 in plesti skupaj vozd.petel preostalih 2 zanke na kavelj.

tunizijski kvačkanje kavelj tehnikoZa naslednjih nekaj dial provyazyvaniya tečaji na hook. Potegni zanke vsake zanke mora biti zračno verige in zanke prek lupine. Slika zgoraj oštevilčene vse zanke. Skupaj bo na kavelj 16 zank.

2 zank skupaj, veriga 3 vozd.p.; lupine iz zanke s kljuko zanko štirih vrsticah, veriga treh vozd.p., lupine, veriga 3 CE, lupine, veriga 2 temperature. Oddelek 2 zank skupaj. Na podlagi gradiva forum.nanya.ru

Podobni Prispevkov:
  1. shemo pletenje, kvačkanje
  2. obleko

kavelj, pletenje, loop pletenje