o pletenje

 

Tunizijski kvačkanje kavelj več

To je zabaven način, da plesti dolgo kljuko je znan že iz antičnih časov. Tunizijski kvačkanje je drugačen platno vezavi jasno in skoraj brez stretch.  Kvačkanje kavelj je potrebno, tudi z dolgo konico. To kljuke so lahko izdelane iz kovinske napere, strojno brado na koncu oster napere.

podlagi vzorca je niz iz zraka zank, ki so pleteni v dolžino. V nadomestnega pletenje 2 vrstic: 1. vrsta, od desne proti levi, in 2. vrsta, od leve proti desni vyvyazyvaemy.  1. vrsta je sestavljena iz zanke, ki so dosledno vlekli iz vsake zanke v verigo, začenši s tretjim od trnka (slika  1, a).  V Sl.

1. Izvajanje prvo vrstico tunizijski kvačkanje: - niz zank, b - provyazyvanie zanke  V 2. seriji zanke provyazyvayut takole: najprej ena (prva), nato 2 skupaj (slika  , B). Srečanje 2. serije zanke, kljuke vbrizga od leve proti desni v okviru vsake zanke v 1. vrstici, ki se nahaja vertikalno (slika 2).  V Sl.

2. Tunizijski kvačkanje kavelj dolgo yoIzvajanje drugega in naslednje vrstice na tunizijski kvačkanje: shema in splošni videz  Če je, pobral zanke, vnesite prvo kavelj pod 2., nato pa pod 1. zanke osnove, boste dobili vzorec v obliki križi (slika 3).  V Sl. 3. Vzorec prečkal kvačkanje zanke tunizijski: shema in splošni videz  Vse modele je mogoče plesti z zanko zrak. To se naredi, ko zanko dobiček na kljuki.

Vlečenje zanke delovne nit, to provyazyvayut, nato pa vnesite hook v skladu z naslednjo zanko prejšnje serije (slika  4).  Knitting lahko pisane, z vrvico prostega raztezajo na napačni strani.  V Sl. 4. Tunizijski kvačkanje vzorec z zanko zraka  Če želite zagnati vzorca pletene verige in zanke dobiček 1. seriji na običajen način, 2. seriji so naslednji.

Hooked delovna nit, provyazyvayut 1. zanke na kljuko in zanke pletene zrak.  Spet poddevayut delovna nit, provyazyvayut 3 zanke naenkrat.  Te svežnjev tri zanke, zdaj pred koncem serije med tramovi vezavo zrak zanke. Potem ko bo provyazyvaniya zanka razvrstiti v dva.

Naslednjo vrstico, pobral zanke, kljuke vbrizga v vsak par zank, od desne proti levi in ​​v zraku zanko med pari po vrsti.  Provyazyvaya zanke in pazite, da se novi par zank razporejeni v parih na prejšnji vrstici.  Verigo in 1 st serije tečaji izvajajo niti ene barve, 2. in 3. vrstice - niti druge barve.  Tunizijski pletenje šali narediti, klobuki, bluze, krila, odeje, prevleke za blazine na blazinah, palčniki in drugih predmetov.

Mitten začeli plesti zapestnice na dnu vzorca (slika  5). Najprej pripravimo vzorec, in se izračuna zanke, nato zanko dobiček za verigo, enako dolžino razširjenega palčniki (2 polovici), in ravno pletene tkanine z luknjo za palec. Za odprtine na dnu zanke se prenese (8-9 zanke) in storijo enako na kavelj yo iz delovnega nit. Provyazyvayut zanke na običajen način, in še pletenja na začetek spusta.

Descent, da dvakrat.  Načrtovani za to sredino pletene in da spust na prvi desno, nato na levo polovico Rokavice s palcem.  V Sl. 5. Pattern palčniki  Spust zanke iz vzorca v vrstah provyazyvaniya zanke od leve proti desni (slika  6).  Da bi dobili prst zanke in širino luknje in pletene top, nato spodnjo polovico prsta.

Razporejeno otparivayut palčnike in šivanje: prst na zadnji strani, Rokavice s palcem na sprednji zankanje šivanje ali stolpce, ne da bi yo. Rice. 6. Spust zanke v tunizijski pletenje  Cap kot zgornja meja je povezan s niti sive in vijolične (2 tone) barve (slika 7). Njeno stanovanje pletene tkanine in sešiti na hrbtu.

Začnite pletenja dnu. Če želite začeti početje verige na področju glave, in zanko dobiček jim provyazyvayut. Tunizijski kvačkanje kavelj pletenje dolgoV 2. in vse naslednje vrstice pletenja, pobral zanke, je kavelj vnaša v sredini vsake zanke v smeri proč od sebe, kot da bi piercing pletenine z desne strani na napačni strani.  Tekstura pletenja je zelo podoben pletenje.

Po 10 vrstic pletenja na rob niti, ki je prekine. Delo obrnil navzven mu je nit določi na pol zanko dobiček in kvačkanje zanko verige cap. V 6. vrstici začetek vyvyazyvat vzorec. Rising do višine platna izvaja 14 cm, nato pa začeli zmanjševati zanke (glej sliko.

6) na 8-9 mestih, še vedno daleč drug od drugega. Cap žico.  S skupno. priložen kabel. Strip z 10 vrstic pletenje daje pot navzgor in je pritrjena na pokrov nevidne šive. Na zahtevo lahko vgrajeni v notranjosti River na trak penaste gume.  V Sl.

7. Cap: pregled in vzorci za pletenje  Čas kabel iz line ribolov (slika 8).  Če želite začeti pletenje verige vzdolž celega traku, uvršča vzorca imajo širino pasu. 1. kroga vlekel skozi tretji krog z verigo, začenši od trnka, nato pa še 4 zanke zapored, 6 zank, ki so na kljuki, provyazyvayut 2 skupaj.

Ko vnesete niz 2-zank, je hook loop, uvedenih na podlagi 1. vrsta od leve proti desni.  Po zaslužek four zanke, kljuke vbrizga v zanko verige in vlekli 5. zanke.  Vse, kar je odvisen od provyazyvayut 2 skupaj. Na osnovi materialov iz

kavelj, pletenje, kvačkanje, yo, yo