o pletenje

 

Tunizijski kvačkanje kavelj izvirno tehniko

Za tunizijski kvačkanje uporablja dolgo, tako imenovane tunizijski kavelj. Tako kot drugi kavlji, ga lahko biti različnih debelin za pletenje tkanin v različnih nit v teksturi in debeline. Na prosti konec tunizijski kavelj omejevalnik se nahaja.  Pletene dolgo kavelj imenovano tunizijsko, afganistanski tkanje, viktorijanske, in izraz "tunel".

Pletene tunizijski Crochet - originalne opreme. Izdelek je pletena, ne napoti do 180 stopinj, kot je primer kvačkanje tkanine ali pletenje rotacijski serije.  Vsaka serija se deli na dve fazi: osebni serije od desne proti levi pridobiti zanke, in Žuborenje zapored provyazyvayut jih že od leve proti desni.

Vzorci, povezani dolgo sponko na teksturo bolj kot tkanine kot pletenine, in malo raztegniti. Platno ima spredaj in seamy strani.  Hook po celotni dolžini (30-50cm), morajo biti enake debeline (klasični tunizijski kavelj) ali hard top kavelj (15-20cm) razširja prožno vrvico (kljuka za fleksibilno komunikacijo).  Dolžina kljuke določa širino tkanine, ki se lahko poveže.

Long pletenje kvačkanje je vedno na sprednji strani naprej in nazaj smer, tako da rezilo je ponavadi jasno opredeljene spredaj in seamy strani. Izdelki, povezani z dolgo kljuko, praktičen za nošenje, kot je platno tunizijskega raztegnjena ali ne dolžine ne širine in skoraj ne deformira po pranju. Te lastnosti je treba upoštevati pri izračunu izdelek pred pletenja, povečuje dodatek za brezplačno fit.

Velikost kavelj oči, se določi glede na premer palico, in to dvignili, odvisno od debeline preje, tako da kavelj je približno 2-krat debelejše strune (podobno kot pri običajnih pletenje).  Tunizijski kvačkanje kljuke lahko normalno dolžino (12-15 cm) na kabel (prilagodljiv konec). Ti kljuke so lažje, bolj udobno z pletenja delov za velike širine in nujna za krožno pletenje.

Poraba preje v tunizijski pletenje za približno 20% manj kot pletenje tkanin iz iste gostote kratkem hook. Pletilni tunizijski kvačkanje kavelj izvirno tehnikoTo se zgodi z enostavno tkanje preje (sc je sestavljena iz treh, in tunizijski stil - samo dve niti).

Značilnost tunizijskega kvačkanje je izpolnitev vsake serije v dveh fazah: prva (kompozitni) - niz zank na kljuki vsake zanke v smeri od desne proti levi čez širino tkanine, in drugi (zaklepanje) - dosledno provyazyvanie zaposli zanke v obratnem od leve proti desni, ne da bi se gibljejo vaš izdelek.  Osnova za vse modele je niz zraka zanke.

To ni del vzorca po vrsticah in je označen kot ničelno črto. V zadnji vrsti od desne proti levi provyazyvayut 1 vrstica sc ali polustolbikov.  Long kavelj lahko opravljajo različne vzorce, in njihova oblika je odvisna od tega, kako je kavelj predstavil na nizu zanke in te zanke, kot provyazyvayut v objemko fazi.

Ko vnesete tunizijski kljuko bari se lahko vpišejo v eno ali več navpičnih niti prejšnja vrstica, pa tudi horizontalna veriga znotraj listov, ali navpično nit v 2 vrsticah spodaj, itd tunizijski Crochet Knitting izvirno tehniko CrochetTo se lahko zaposlijo med zank na kljuki za dodaten zdrs na delovnem nit (neposredno ali nazaj yo) ali z vpisom v zanki hook, Pairwise jih križ, kot tudi provyazyvat v drugi fazi ni le eden, temveč 2, 3 ali več zank skupaj.  V prihodnji člankov bomo pogled na osnovni kvačkanje tunizijski tkanje in nekateri vzorcev.

Glede na materialih www.myjane.ru

pletenje, pletenje, kvačkanje, kvačkanje, kavelj