o pletenje

 

Tunizijski kvačkanje je zabaven način da plesti

Že dolgo je znano, da je zanimiv način za plesti dolgo kljuko, včasih imenovana pletenje kit. Pletenine je jasen vzorec, skoraj ne raztegnejo in ne bo deformira po pranju. Primerno za pletenje vse debele preje in dolgo sponko na glavo na koncu, tako da ne drsi. Njena dolžina mora biti taka, da bi lahko pridobili zanko po širini izdelka, sicer se izdelek sešiti iz posameznih pasovih.

Najpogostejši kljuka za gospodarstvo pletenje v roki kot svinčnik za pisanje, ne pa za nič, je dolgo kavelj imenovana tudi kavelj-arm: za svoje pletenje, da v vaši roki, kot igle. Ne smemo pozabiti, da je v tunizijski lahko pletenja tauten nit, ali v naslednjo serijo bo težko pripraviti nabor zank.

S to metodo pletenja, da bi dobili celotno serijo opravljajo dve dejavnosti: prva (od leve proti desni) - postajajo vedno bolj odvisen od kavelj, ne provyazyvaya, in drugi (od leve proti desni) - provyazyvayut te zanke enega za drugim.  Knitting na dolgi kavelj je le en sprednji strani, in se razlikuje od parjenja opravlja redni kljuko.

Osnova vzorec je niz iz zraka zanke, se prilegajo širini, ki mu sledi ji kite so vedno bolj na kljuki za vse zanke naenkrat (tako pletene je, in pozval določene) (slika 1a). .  Ko je končal, brez obračanja delo, pletene v nasprotni smeri: ga vrže na kljuki za delo nit in jo vlekli po oddaljenih zanko, ki leži na kljuko, nato pa zgrabi in povlecite nit je s pomočjo dveh zank (Fig.1b).

Zato hranite pletenja do konca serije, medtem ko je na kljuki ne bo ostal zanke.  Učinkovito vzrejo nit je pridobljen s pomočjo dveh ali več barv: Niz je nit ene barve kože, porekla, in drugi.  Ker na tunizijski pletene enostransko, potem niti na koncu vsake vrstice speti. Da ne bi zmanjšal nit, v naslednjo vrstico - nasprotno: set - drugo barvo, in spust prvega.

Je tunizijski hook uspešno uporablja za večbarvni pletenje za prodajo v obliki vzorcev z geometričnimi in cvetlični vzorci, v tem primeru lahko uporabite risbe za navzkrižno vezenje. Več  Lekcije iz tunizijske kavelj kvačkanje 2Prostoe tunizijski vyazanie2 v drugi vrsti. 1. imenovanje. Gain zanke, z uvedbo kavelj pod navpično steno vsake zanke po širini platna.  2. sprejem.

Dosledno pletene vseh odhodnih zanke (kot v prejšnjih slikah), zadnji krog, ko intarzijami, in potem vse zanke v parih.  Zadnja serija slik daje zelo ohlapno, tako da po slikarstvo zaradi velikosti, ki jo želite, boste morali opraviti končno serijo povezuje barov.  Na desni strani tkanine, da bi dobili rob - Kika, z levo - iz enega nit.

Ustanovljena preko enostavne pletenic preberite več 3Prostaya pletenka4Skreschennye petliEsli, pobral zanke, vnesite prvo kavelj pod 2., nato pa pod 1. zanke osnove, boste dobili vzorec v obliki križev.  5Tunisskaya Wrong petlyaTunisskoe krpo vezani na te zanke, podobno pletenje Žuborenje.  6Tunisskaya spredaj petlyaUzor je tunizijski obraza tečaj, se ne razlikuje od vyvyazannogo na napere obraza platno.

Tunizijski kavelj. Vzorci za pletenje  Razširitev in zmanjšanja zank. Vodoravnih presekov  Pletene dolgo kljuko.

Načrtov, modelov  Skupno Napake v tunizijski pletene in kako popraviti 8Azhurnoe tunizijske vyazanieTunisskoe Šara kvačkanje zelo enostavno. Prva vrstica zanke se opravi s preprosto metodo tunizijski kvačkanje. Po vrnitvi zapored dosledno povezana z 2 in 3 ali 3 in 4 zanke  prejšnje serije, in jih nadomestiti z enako količino zraka zank.

V naslednjo serijo, da bi serijo zanke, kljuke v zrak skozi zanko.  Kratek vrste kvačkanje trikotnikov, rhombuses.  Zbirka 11Ornament vzorcev v tunizijski pletenje vzorec se običajno izvaja na copulation "preprosto zvijal" ali "pred".  Slika ornamentov velja za papir v kletki, kot tudi za Križić.

Vsaka celica ustreza podolgovato zanke, vsako vrstico pletenje (1. in 2. stopnje) ustreza številu sliki.  Ko je 1. fazi zanke številka za klicanje, izmenično barve 3,2 nit, ko je 2. faza (provyazyva horizontalne verige), oziroma, da tie nit ene ali druge barve, ponavlja vzorec 1. faze.

Ko ornament je brezplačno nit, ki ne sodeluje pri delu je potrebno, da se raztezajo na napačni strani pletenje. Pri prehodu iz ene barve v drugo nit za prečkanje.  Če barve nit za vstop od roba, to je, se je število prvih zanke, morajo biti zadnji prejšnje število horizontalnih Phase zanke pletenice 2 niti, pletene novo barvo.

Ljudem, od znotraj dela prostih šivanje vzorec ni sklenjena pogodba, s pletenjem tkanina je treba nekoliko raztegne, vendar pa obenem vleče niti ne bi sag.  Ko je pletenje dolgo kavelj ni priporočljivo uporabljati vzorec z velikim vzorcem ornament, tako na napačni strani, niso bili vleče predolgo.

Ni priporočljivo za multi-barvne slike, saj tunizijski kvačkanje zabaven način, da plesti kvačkanjefree teme, ki poteka na napačni strani pletenja, ustvariti veliko zadebelitev pletenine. Vir  C v tej tehniki, lahko ustvarite različne lepe stvari: torbe, kozmetične torbice, prevleke za mobilne telefone, itd  Za shemo za pletenje z biseri fit koli sheme za vezenje.

14Modeli tunizijski Kvačkanje Pletenje Basket  Pleteni palčniki, cap, pas Na podlagi gradiva blogs.mail.ru

shema pletenje, pletenje, kvačkanje, kvačkanje