o pletenje

 

Tunizijski kvačkanje

Tunis, viktorijanski pletenje, tkanje ali Afganistan "tunel" teče dolgo kljuko. Na tak način, da dobite ravno platno in ima močne obraza in seamy strani, kot vedno fit na sprednji strani - najprej levo, nato desno. Stvari, povezane z načelom tunizijske kvačkanje, dobili zelo močna in nogavice, ne raztegnejo in deformira.

Hook za tunizijske kvačkanje bi dolžini 35-45 cm biti gladka, s posebnim omejitev na konec zanke števila, ki so vedno bolj vyvyazyvaniya za podrobnosti na kljuki palico, ne skoči v procesu, še posebej, če tkanina širok. Velikost kavelj je odvisna od njegove premera. Kavelj je izbrana tako, da je bil dvakrat debel filamenti. Prav tako lahko dolžina tunizijskih kvačkanje trnkov 15-20 cm

Ti trnki so običajno opremljeni s posebno fleksibilno gredjo, so zelo primerna za proizvodnjo široko rezilo ali krožno pletenje. Pomembna značilnost tunizijski kvačkanje je, da poraba preje, ko je 20% nižja v proizvodnji tkanin, katerih isto gostoto preprosto kratko kavelj. Kako začeti pletenje, deluje predvsem verige iz zraka zanke, ni vključena v račun vzorec in ni označen kot nič zapored.

Vsaka vrstica v tunizijski pletenje poteka v dveh fazah. Prva faza se imenuje sestavljena. Na tej stopnji zanke se zaposli na kljuko vsake zanke v smeri od desne proti levi po širini platna. V drugi fazi - zaklepanje - provyazyvayut vse klicanih zanke v nasprotno smer, od leve proti desni, ne da bi se gibljejo vaš izdelek. Zaključna pletenje izdelkov v zadnjih nekaj provyazyvayut naslednjem sc ali polustolbikov.

Long pletenje kvačkanje različnih vzorcev, je mogoče vse, kar bo odvisno od tega, kako je kavelj uvedena v vrsto zank v vsaki od prve vrstice in način, na katerega te zanke provyazyvayutsya v vsaki drugi vrsti. Na nabor kljuko barov tunizijskih se lahko vpišejo v eno ali več navpičnih niti prejšnja vrstica, horizontalna veriga znotraj platno, pod navpično nit v dveh vrsticah spodaj in na druge načine. Med zanke se lahko zaposlijo v yo storiti, tek zanke, in na odru objemko provyazyvat z dvema ali več zank skupaj. Na podlagi gradiva www.liveinternet.ru

yo, yo, kavelj, vzorec, loop