o pletenje

 

Označite iz Tunizije kvačkanje

Predlagam, da se seznani z eno od manj pogostih vrst pletenja, tunizijski viskozen. Tudi asi in bison ukvarjajo z iglo, ne vsi vedo, na ta način. Zakaj? Pustimo to vprašanje teoretikov, dobro, se ni zgodilo. Mi praksi, tako da je naučiti! Kaj je vrhunec tunizijski kvačkanje: v prvi vrsti v obliki, se shranijo stvari.

Tie otroka toplo hlače, vaš otrok ne bo nikoli saggy kolenih, kot bi bil na hribu v zimskem času ne leži! Ustvarite si plašč ali jakna podložene vam ni treba ukvarjati. Ni važno, koliko vam ni sedel za stvar, ne sag. Vzemite vrečko z njo več let, da bo v formi.

Rečem, to ni neutemeljena, vsi testirani z izkušnjami. V tunizijski pletenja je edina pomanjkljivost je svojo zelo težko, da se raztopi. Težko je, ne fizično, ampak psihično! Oh, kako se počutim zaradi jutranje tiho zastarele stvari v povsem novo, to ne velja za "tunizijski" dela.

Otrok odraščal dolgo nazaj, vendar scherstyanye legensy ležijo v počakajte (verjetno naslednje generacije), premaz za mojo hčerko posodobljeno rute in draperije, bo moja jopico verjetno živijo zelo dolgo časa, in torba je večen (samo strela postane zastarel in so morali spremeniti.) Torej, začnimo. Orodja. Tunizijski kvačkanje kavelj, sprejetih za izvedbo dolžini približno 30 - 40 cm Čeprav sem vedno imel 20-cm. kavelj.

Zdaj pa na prodajo, so nova orodja: kratek kavelj na progi dolžine 100 cm, ter za bolj zapletene vzorce in metode "dvoglavi" - dve kratki kljuke povezani z laksa. Omogočajo bolj priročen in lažje izvajati, ne samo delež, temveč tudi prečno in poševno rezilo in krožni plesti. Pogosto se postavlja vprašanje: kako ohraniti tunizijski kavelj?

Kavelj z dolgo vrsto zank je lažje, da imajo iglo, in za zagotavljanje kljuko. Kratek kavelj držite kot običajno, tri prste desne roke (kot pero za pisanje.) Velikost (število) za kavelj, določi premer palice. Če želite delati z kljuko je izbran tako, da je bilo približno dvakrat, kot se uporablja debele preje. Threads.

Ne poskušajte vzeti debela nit! Tudi moher 600m na ​​100g. boste imeli gosto tkanino, toplo in svetlobo. Mimogrede, tunizijski kvačkanje preje precej manj kot običajno kvačkanje. Zdaj pa menijo, platno bolje.

Glede na to, kar je? Ko poskušate plesti, zavedati, da ko pletenje v dveh fazah, na tleh, kot če ste tipkanje na robu nove zanke, in drugi deli zraka skozi njih, verige zanke. Dobimo kot tkanina, okrepljena z prečno zank. Polet tunizijski kvačkanje kvačkanjeZdi se nenavadno, nenavadno, čudno, nerazumljivo ves kako je to storjeno in kaj je to!

Oglejte si video tutorial, da bi dobili idejo: Prvič, tie niz EP (antena zanke) določene dolžine (npr. 30 IP). Vsak niz se izvaja v dveh fazah, z rezilom ne vrti. desne proti levi), v vsaki zanki verige vpeti že od druge na kavelj vrsto trnka, zgrabi preje in potegnite zanko, pri čemer se rod kavelj.

Od leve proti desni) dosegel provyazyvayte zanke v zameno, zajemanje delovnih nit in jo ponujajo prvič skozi eno zanko (kovinski rob), nato pa preko dveh zank (tisti, ki je na kljuki, drugi iz klicane številke), do konca. Preostali zanke na kljuki na prvo zanko v naslednjo vrstico.

Polet tunizijski kvačkanje yoLong kljuke lahko opravljajo različne vzorce, so variante, ki so pridobili z uvedbo kavelj pod zanke na 1. stopnji in način provyazyvaniya naslednji korak. Da bi se izognili zmedi v terminologiji, struktura in metode, ki tunizijski bar zanke Torej pleteni vzorec, je vse izkazalo, vendar morate naučiti storiti, seštevanje in odštevanje, ker smo vedno ne pletene rute naravnost!

Dodatek zanke na začetku, sredini in koncu tunizijski serija: Dodajanje zanke na začetku serije. Dodatek zanke v sredini serije. Če želite dodati zanko v sredini serije, vrsto trnka med dvema TC vezalke določitvi prejšnje vrstice in povlecite zanko. V Žuborenje vrsti, zaprite vse zanke v parih.

Dodaj zanko sredi serije se lahko v katerem koli številu vozil, kot to zahteva vzorec: dodatek zanke na koncu serije. Poleg tega je več zank na začetku serije. Za dodajanje več zank v številu osebnih tie zahtevano število zraka zank. Od vsake zanke potegniti na eno zanko:

Poleg tega je več zank na koncu serije. Za dodajanje več zank na koncu več vzeti drugega žogo, pritrdite preje, na spodnjem delu zadnjega vozila in dial zahtevano število zanke zraka, glavna nit še set: odštevanje ene zanke na začetku serije. Zmanjšanje zank v sredini serije. Zmanjšanje eno zanko na koncu serije.

Več zank zmanjšala na začetku serije. Na začetku serije povezave, zaprite desnem stolpcu je število zank, ki povezuje s serijo pogledal skrbno beveled povezujejo tie bari: odštevanje več zank na koncu serije. Obstaja napačno prepričanje, da "Tunis" lahko samo pletene tkanine.

To ni tako, je openwork, in pletenje v krogu, in žakard vzorci. ABC tunizijski kvačkanje, osnovne tehnike: enostavna tunizijski kvačkanje, dvobarvni vzorcev s črtami, tunizijski spredaj tečaji, tunizijski Wrong zanko: nit perekin'te na napačni strani tkanine, vstop z desne proti levi kavelj v navpični nit v Tuniziji je bar za tunizijske preproste zanke, potegnite zanke.

Vzorec je podoben Žuborenje napere: Crossed tunizijski bari (TC): Prvi sklop potegnite zanka 2. vozila, nato pa iz 1., boste dobili vzorec, simulira Križić: Prejšnji neprovyazannye zanka: Crochet vstop v podaljšan zanko iz prejšnjega vrsta od leve proti desni, pustite to zanko na kljuko, ne vleče iz nove zanke.

Vzorci s prikazanimi TC: Reliefni vzorci se oblikujejo s potegom zanke iz prejšnje serije v obraz rezilo na 2-3 vrstic spodaj. Vrzi nit na kavelj, kavelj, vpišite "deblo" vertikalni zanke na 1,2 ali 3 vrstice pod prejšnjega, potegnite zanke, Chem vrgel s samo nit na kljuko in ga skozi zanko in yo. Pletene krog: plesti s kratkimi vrsticami, pletene, ko jo potrebujete za vrsto različnih dolžin. Torej si lahko zavezuje TC v krogu. Na podlagi gradiva klubok51.my1.ru

yo, kvačkanje, kavelj, yo, kvačkanje vzorec