o pletenje

 

Motiv iz Tunizije kvačkanje

Tunizijski kvačkanje kavelj pletene dolgo samo na sprednji strani naprej in vzvratno smer. Izdelki, povezani z dolgo kljuko zelo praktična, saj ne deformira, ne raztegnejo ne dolgo in ne širok. Značilnost tunizijskega kvačkanje yoGlede na ta lastnost je potrebno pred pletenje izdelkov za povečanje dodatka za brezplačno fit.

Bi Rod hook biti 35-40 cm, gladko, s kapo na koncu, da bi se izognili skokov v procesu pletenja zanke. Velikost kavelj se določi, kot tudi običajno kvačkanje - je enak premer kavelj.  Izbrani kavelj, odvisno od debeline preje, vendar je njegova velikost je treba 2-krat debeline kože.

Značilnost tunizijskega kvačkanje je v 2 fazah: 1. Garnitura zanke osnova vsake zanke poteka od desne proti levi po širini platna.  2. Odhodni provyazyvayutsya zanke v nasprotno smer od desne proti levi brez premikanja tkanine.  Osnova za vse vrste vzorcev v tunizijski pletenja je veriga zraka zank. Program se imenuje nič linijo.

Zadnja serija kot provyazyvaetsya posajene v bližini kolone, ne da bi yo ali polustolbikov.  Slika tunizijski pletenje odvisen niz zank v osebni seriji. V vsako vrstico, bo vertikalno in horizontalno zanko in vzorca odvisna od tega, ali ste jih vnesli kljuko v navpični ali vodoravni zanke na sprednji ali zadnji strani zanke. Na osnovi materialov iz moje-vyazanie.ru

Podobni Prispevkov:
  1. pletene kape govoril

kavelj, kvačkanje, kvačkanje, yo, yo