o pletenje

 

Kvačkanje za začetnike

Crochet za začetnike vsebuje naslednjo opremo - to je zrak zanke, polustolbik, stolpec z yo. Crochet - stvar, ne samo za moč pri delu igle ženske. Crochet za začetnike openwork, da se naučijo začetnike kvačkanje raje ne bi težko, samo še potrpežljivost in moraš uspeti.

Dovolj, da se naučijo razmeroma preprostih tehnik za kvačkanje in lahko enostavno ustvarite čudovite, ekskluzivne stvari v svoje roke. Stvar je v tem, pletene roke ni mogoče primerjati z viskozna računalnik kot strojno pletenje ne izraža v celoti, domišljijo marljivost in znanje investirali v izdelku. Crochet je ena izmed najbolj pogostih vrst z iglo za mnoge ženske.

Lahko Crochet se kot okrasnih letev deli za različne izdelke, ter okrasno serviete, cvetje in rastline, ki jih lahko okrasite vaš dom. Crochet je kot nalašč za Ribja mreža izdelke, tako da so videti bolj svetlo in zračno kot napere.

Crochet razdeljen na obseg pletenja kratek kavelj, pletenja, kvačkanja dolga ( tunizijski kvačkanje), vilochoe pletenje (s posebnim nosilcem Shalev), (povezava posameznih motivov v izdelku). Pletenje z kljuko je znano iz zelo starih časov in čudno dovolj, je bila prvotno izključno moški poklic, nato pa postanejo ženske. Korenine gredo globoko v Egipt, in očitno to je, če ta vrsta razširila po vsej Evropi z iglo in nato po vsem svetu. Na osnovi materialov iz moje-vyazanie.ru

kvačkanje, kvačkanje, yo, nežen, yo, loop