o pletenje

 

Krožno pletenje tunizijski

Circular pletenje tunizijskih varnostnih kabel teče kryuchkon v dolžini približno 50-60 cm zraka povezani z verigo zanke, jo zapre obroč polustolbikom. Circular pletenje tunizijski loopNato, iz vsake zanke se raztegne na eno zanko, ampak na mestu zapiranja verige ne polustolbik z uvedbo kavelj v zadnji krog niti, ki so že bili podaljšani seriji. Poleg tega vse iztegnil zanke provyazyvayut dva skupaj, kot vsak normalen letalo Tunisu pletene.

Ko je prišel zadnji število zank, še enkrat bi polustolbik in zapre platno.  Kavelj se odstrani iz zadnjega kroga, se z napačni strani na sprednji strani v okviru dveh sklopov pritrditev zadnje tunizijske bar, dajo na kljuko samo strel loop, raztezajo pa navojem pritrjevanja stolpec in provyazyvayut nekaj časa.

Po tem kavelj spet vzame iz zanke, jo vpišite od leve proti desni pod sprednji nit prvega bar Tunisu, pick up zanke in se raztezajo skozi zanko na kljuko. Tako se izkaže najprej tunizijski stolpec drugi vrsti. Naprej, da skupen niz zank.  Zapiranje uvršča storiti vsakič, ko na koncu dial-in in na koncu serije objemko. Na podlagi gradiva klubka.net

Podobni Prispevkov:
  1. obleko

kavelj, zanke, pletenje