o pletenje

 

Knitting

Pletilni - Kaj je to?  Knitting - eden od najbolj zanimivih in koristnih vrst z iglo. Veliko lepih, potrebnih v vsakdanjem življenju izdelkov je mogoče doseči z ne vedo, kako plesti. Pletilni openworkV našem času, ne more ženska sama predstavljati brez trendy pletene kape, šali, puloverji. V tem delu vam bodo predstavili z vzorcem prazničnih mode in športna oblačila za vsako sezono za vas in vaše otroke, kot tudi podroben opis vsakega modela.

V moda - ruffles, flounces in naborki, klobuki in torbice.  Dober poleg modelov bo vedno v obliki kroglic, dodatki, pasovi, šali, rokavice, itd  Ribja mreža vrhovi, krila in tunike, kvačkane, rutinsko vključi v poletni garderobi naše dame, še posebej, če so narejeni iz naravnih preje.  Came hladnih jesenskih dneh?

Kako lepo obleči topel pulover ali jakno, ki je povezana z rokami!  Tisti med vami, ki še niso imeli časa, da tie toplo stvar, ne obupajte. Tukaj boste najdejo številne neprecenljive model, ki jih lahko povežete hitro in enostavno, veliko izbiro puloverji najbolj modnih barv, jakne, kvačkanje, športni puloverji za moške, kot tudi široko paleto različnih trendy stvari za vaše otroke.  Ali vam je všeč obrti?

Poskusi, da bi vaš dom udobno in prijetno mesto za družino in prijatelje?  Vse to ni problem, bi morali samo naučiti tehnike vezenja, ali kvačkanje, in koliko očarljiv Džidža-knacks lahko naredite: serviete, namizni prti, blazine in zavese okrasite svojo hišo in ustvarjajo posebno vzdušje. Na podlagi gradiva VSE-sama.ru

Podobni Prispevkov:
  1. yo

obleko, openwork, kvačkanje, kvačkanje, pletenje