o pletenje

 

V kvačkanja

Kape, klobuki, baretke, šali, rute, palčniki  In tudi kompleti, kvačkanje, zelo izvirno, modi. Konec koncev, kako lepo - Ribja mreža rokavice, poleg tega pa - kapo ali dežnik. Sodoben  Kvačkanje (in druge) čevlje? Prav tako odlično deluje kot fantazija craftswomen. Eleganten kvačkani baretko bo čudovit okras na glavi in ​​dopolnjujejo obleko.

- Lepa in nujna stvar, ne samo za otroke, ampak odrasli ne bodo odrekli, povezano z ljubeznijo, bodo toplo pri hladnih nogah.  Crochet pinetochki - nekaj ur, poskusite in uživajte v rezultat, ne samo vam, ampak blizu, in dojenček se bo zadovoljen s tem, kako to posodobitev.  , Fancy sklopov ali pisarni - je, če carousing fancy ideje. In lepota modelov govori sama zase.

Tunica hook - lahko je to potrebno stvar na splošno, ki se oblečejo kot plažo različico parade ali izklopite s radoveden pod njim ustrezno T-shirt.  Vedno pa obstajajo dekleta, ženske na plaži  . To je lep, uporabniku prijazen. V kvačkanje kopalkeAmpak morate vedeti, da pletene kopalke, da se raztezajo od nit, ki, kadar so mokre ni raztegnjena.

In ni ga, če menite, da  kvačkane kopalke samo za mlade, vitko majhne deklice Samo je treba izbrati najboljšo različico steznik in hlačke, poleg tega trgovinah prodajajo sklede.  Želim opozoriti oddelek. Kaj pametnih modelov, ki ustrezajo vsak okus, starost, oblika, kaj lahko oblika, vsak najljubši model pripiše sam, s svojo meritve in izračune.

Ampak za tiste, ki so še vedno težko krmariti, lahko pletene na oznake, določene za vsak model, ampak s svojo prejo in ustrezno število kljuko.  Bolero, Schrage  - Bes, kakšne - velike in majhne, ​​z rokavi ali brez, povezane različne vzorce ali motivov, barve in črno-bela.  - To je precej zamudno delo, vendar vredno!

Izvirnost je zagotovljeno, plašč je lahko poleti, če pa šivati ​​podlogo, je primeren za hladnejše sezono.  Ko pletenje plašč, posebno pozornost nameniti izbiri preje, mora biti v skladu s sezono.  In kaj lepo, samo lep pogled. In ne mislite, da je šal - to obleko za babice, si v osnovi napačno!  Pokrov od krzna - modni dodatek, ki se lahko nosi na ramenih ali uporabi kot naglavno okrasje.

Želim vam veliko sreče in uspeha pri kvačkanje! Glede na materialih

traja, klobuk, kopalke, kvačkanje, kvačkanje