o pletenje

 

Pleteni krpo to je razkošje

Pleteni blagu - razkošje, ki si ne morejo privoščiti veliko. Pleteni krpo - luksuzni pletenjeIn če veš, kako kvačkanje, lahko preoblikujejo vaš dom, da bo udobno in dodate dotik individualnosti, da ga.  Res je, da ni vse, ki vedo, kako plesti lahko mojster tega procesa, saj je blago ponavadi pletene iz fine bombažne preje, kvačkanje № 1-2, in s tem proces je precej dolga in težavna.

Ampak, če ste vežejo razkošen krpo za mojo hišo, mislim, in hišne ljubljenčke, in gostje bodo cenili vaše delo.  In za to boste imeli na izbiro, sem pripravila več omamljanje modelov pletene prt z opisom. Ta velika ovalna prti, namizni prti in kvadratnih motivi, in majhen namizni prti, serviete.  Pletene in z veseljem povabi prijatelje na čaj.

Zelo lepa openwork prt za okroglo mizo.  Še en kvadratni prt, kot da bi malo plenice sešiti skupaj  Ta prt sem zmagal, verjetno zato, ker to ni navaden ...  Ta članek je bil pripravljen za mesto, na ponatis povezave gradiva na tej spletni strani! Na podlagi gradiva www.liveinternet.ru

Podobni Prispevkov:
  1. kopalke traja

openwork pletenje