o pletenje

 

Kvačkanje Flowers Crochet

Crochet Flowers Crochet Hook

želja, da okrasimo sobne rastline obišče vsakdo. Zakaj ne bi vaš dom poln veselih poletnih barv, barv, ki ne zbledijo kdaj? Poglejmo, kako lahko "zelenih" svojo notranjost z pletene barv. Nekaj ​​svetlih preja, hook, igle, škarje, kroglice - in materiala za ustvarjanje "večni" barv je že tam.

Prvič, oboroženi s kljuko, pletene nekaj rož in jih okrasite z biseri in biseri (barvno shemo in stil izbrani v skladu z dekoracijo v hiši). Potem, ko vnesli dovolj kvačkane rože, mislim s tem, kako najbolje ustvariti poletje spremstvom. Crochet rože se lahko uporablja v okolju na različne načine, tako prišli do rešitve, po njihovem okusu. Do poletja vsi hočejo nekaj novega.

Prav tako je zaželeno posodobiti mogoče izvesti hitro in poceni. Tukaj je zelo preprost različico modela: elementi za njega, da se kvačkanje. First of all, to je rože. Made na preprost kvačkane rože krasijo tehnologija blazine, zavese, pregrinjala in celo čevlje.

Kot veste, se lahko z barvo spremeniti svoje razpoloženje, da se prilagodijo obliki prostora ni, in tako naprej, in majhno podrobnost kontrast lahko poživijo vsak dan dekor. Oblikovanje leto mora biti različna mizo z lahkoto, lahko celo rečemo, da rahlo. In seveda, poletje brez cvetov o nezaslišano! Kvačkane rože prišiti na robovih serviete, prinese živahne poudarke.

In v zimskem času, bodo ti dodatki se spomnil o piknike in počitnice srečanja v večernih urah.

igle, kavelj, pletenje