o pletenje

 

Oblikovanje kvačkanih travniku rože cvet

V današnjem članku - kratko zgodovino cvet področij kvačkane rože. Link cvet ni tako težko -, da smo že videli npr. Da bi začeli iznajti njihovih cvetov, dovolj, da vem nekaj trikov, ki se lahko nato uporabijo v svojih poskusih na pletenje cvetje. Sheme se ne predlaga, kot Vse te rože so povezane improvizacije, brez diagrami - cvetlični friform. Nič ni zapletena tukaj. Mi vse, kar imamo na razpolago: barvne fotografije, preja iz bombaža, bambusa, viskoza, lan, lahko pa uporabite volna - za kvačkanje.

Creatures cvet področjih kvačkane rože yobo Flowers iz debele preje volne je veliko bolj množično kot bombaž, vendar so veliko lažje naučiti. Daisies, pozabi-me marjetice in druge rože, kot so pleteni vrsto cvet baz v sredini kroga, ki se doda v želeno barvo. Listi preproste pletene verige - zrak zanke, ki povezujejo arcuate vsak 6,7 zanke. Odlična dekoracija za žep ali klobuka, kajne?

Za zvonovi, lilije, zvončki, in zato jih želite povezati veliko malo zvonov. Kako to storiti v podrobnosti v posebni master-class pro. Potrebujejo le zelo majhen zvonovi. Veže na verigi, stebla zanko zrak in listi so plesti palice z yo. Iz zvonovi, lahko naredite nakit za nošenje na vratu in kravato namesto kroglice, ali na kapo, ali celo neposredno na lase.

Listi, kot v primeru Loach, pletenih direktno v proces povezovanja cvetov in stebla. Za pions, mačehe in mak uporabljajo puchochki rane teme, ki so pritrjeni na ravnino cvet-seredinke osnovi. Izkazalo se je, v razsutem stanju bujne rože. Konča niti, ki se lahko cut - potem je potonika, ali pustite.

Več o vzpostavitvi takšnega cvetja - naslednje leto. Primer iz pletenih ready-made okraski s cvetjem. Če izdelek omogoča, rože lahko šivanje ali lepilo in se lahko odstranljive cvetje - na majhnem bulavochkah. Na podlagi gradiva cmapywka.ru

yo, kvačkanje, cvet, kvačkanje, kvačkanje, yo