o pletenje

 

Glavni elementi kvačkanje

Glavni elementi kvačkanje yo

Glavni elementi kvačkanje - je zanka zrak, sc in slog z yo. Drugi elementi - njihovi derivati. Knitting vzorci sestavljeni iz različnih kombinacij zank in zraka stolpce. ki imajo v svoji desni roki, kot svinčnik ali pero. Kazalcem rahlo potisnil naprej in je na kljuki.

Konec nit od zapletanje vrgli s kazalcem leve roke k njej in pritisnete palec in sredinec. Niz, da prenese žogo med dlani in prste. Nit tuljave deluje. Med pletenja mora imeti zank na kljuki, tako da niso iztegnil in pridobil enake dolžine. Verige zraka zank. Za oblikovanje 1. zanko kavelj zavijete levo in vpišite pod brado nit svojega.

Je kavelj z navojem obrnil nit nasprotni zanke oblikuje na kljuko. To zanko držite palec in sredinec v kraju, kjer je torzija. Zavijte levo kavelj brado, zgrabi in se raztezajo nit v zanko, ki je na kljuki (slika 04a). Palec dolgotrajen in, ki imajo konec nit, zategnite vozel. Za oblikovanje zanke 2. Air (Slika

04B) je bila uvedena s kljuko in nit, je zajemanje, skozi zanko, ki je na kljuki. Glavni elementi kvačkanje, kvačkanjeVeliko zraka zank obliki verige zraka zanke, ki služi kot začetna številka skoraj vseh izdelkov (slika 05). Med pletenje tkanin na zgornjem robu bodo oblikovali verigo zanke, ki se injicira pod kljuko.

Na vsaki zanki razlikovanja - je razpolovna zanke, ki se nahaja na zunanji strani tkanine, in - polovico zanke, ki se nahaja na notranji strani platna. Od tega, v nekaterih pol zanka (ali za celotno zanke), ki je odvisen kavelj sliko pletenje. In še en koncept. - To nakidyvanie nit na kljuki, potem ko je že zanko. Vsak yo provyazyvaniya po zanke.

Lahko kavelj narediti nekaj yo za stolpce različnih višin. Ena yo stolpec podaljša na enem zanke, dva - 2 zanke, itd Polustolbik ali povezovanje kolone. On provyazyvaetsya na koncu serije, z pletene v krogu, ali, če želite, da se premaknete začetka serije.

Je kavelj vnaša v zanko verige ali zanke iz prejšnje vrstice, zgrabi delovnih preje in ga raztegniti hkrati skozi zanko verige ali zanke iz prejšnje vrstice in zanke na kljuko (slika 06). Sc. Kavelj se vnesejo v zanko iz verige je zajeto v delovnem preje skozi zanko in potegnil verigo. Na kavelj oblikovani dve zanki.

Glavni elementi kvačkanje pletenje vzorcevŠe enkrat, zgrabi delovnih preje in skozi 2 zanke na kljuko (slika 07). Style z yo. Ali yo na kavelj, kavelj vbrizga v zanko verige, zgrabi in se raztezajo preje skozi zanko verige. Tečaji in yo, so na kljuko, tako provyazyvayut. Metanje delovni nit na kavelj, da se raztezajo skozi zanko in yo (slika 08a). Potem, radoveden delovni preje, da se raztezajo skozi 2 zanke na kljuko (Slika

08B). V drugem stolpcu pletene naslednjo zanko verige. Stolpec z 2 yo. Naredite eno od drugih dveh na kljuki yo in jo injicirajte v zanko verige, zgrabi delovnih preje in skozi to zanko. Eagle Eye ima 2 zank in 2 yo.

Njihov provyazyvayut način: ob delovnih nit kvačkanje, da se raztezajo skozi zanko in prvi yo, še enkrat zajame delovnih nit in se skozi zanko in drugi yo, zadnjič in zgrabi nit se skozi preostalih 2 zanke (slika 09) . Style s 3 ali več yo. Performing stolpec s 3 ali več yo, yo, da zahtevano število, in vse zanke so na kljuki za 2 provyazyvayut skupaj v več fazah. Lush stolpec.

Povezava dveh ali več stolpcih z yo v eno zanko iz prejšnjega zapored, vendar jih ne izvajajo vse do konca, tako da vsak stolpec na kljuki skozi zanko. Potem pa yo in plesti jih vse pa na kljuki od zanke. Druga utelešenje: umik iz zanke več zank (ponavadi 3-6) na približno višino kolone z yo. Nato poberem delovne preje in pletene vse skupaj podolgovate zank, razen zadnje.

Na koncu yo pletene to zadnje zanke, in prejšnjega. (Slika 10). Pico. Uporablja kot okras na robu in v notranjosti pleteni predmeti. 4,3 Provyazyvayut zrak zanke in nato vbrizga hook , da Air Force 1. v zanki ali zadnji stolpec in plesti sc.

kvačkanje, yo, vzorci, pletenje, kvačkanje kavelj, yo