o pletenje

 

Značilnosti kavelj

To je že dolgo poskuša okrasite vaš dom, da razširijo način življenja, so ljudje poskušali uporabiti najpreprostejši materialov za kombinacijo preprostih oblik in nepretenciozno s vzorcev, doseči z veliko spretnosti. Hand pletenje prvotno pojavil kot le utilitarno nujnost, kasneje spremenila v umetniško obliko.

Kdo in kdaj izumil prvi stopnji, nihče ne ve, vendar je že dolgo znano, da sem se rodil to čudovito zanko dolgo pred našo dobo. V Egiptu, eden izmed grobnic našli pleteni otroški natikači so arheologi ugotovili, da je več kot štiri tisoč let.  In v začetku naše dobe pletenje tehnike in načela so bila na najvišji ravni.

Zanimivo je, da prvi pletilni je bil moški poklic, in moški  spopadali s konkurenco žensk s posebnimi sporazumi. Leta 1612, Praga chulochniki izjavil, da je pod grožnjo globe, ki ne bo deloval na eno žensko! Šele kasneje, ko je pletenje postala zelo razširjena, so postali ukvarjajo predvsem ženske. In še vedno ljudje ne izgubijo zanimanje za pletenje.

Leta 1946 je ameriško nacionalno tekmovanje človeka kvačkanje zmagal, in nagrado - Golden hook - osebno vročena Estee Lauder.  Danes je to umetnost še naprej razvija, bogati z novimi motivi, sestava tehnike in sodobnih materialov.  Hand pletenje ugodno in primerljivo z drugimi vrstami z iglo. Še posebej privlačna je, da je osnovni material - preje - se lahko uporabijo večkrat, ne da bi veliko izgubo.

Ročno pletenje lahko ustvari edinstven, edinstven model.  Funkcije, kljuke, da se omogoči različne okrasne predmete, kot so čipke, odeje, oblačila, igrače, nakit. Pravzaprav, to je zdaj zelo težko predstavljati naše garderobe brez dresa. Knits so udobne in trpežne, praktično in elegantno, v toplo in udobno.

Ročno pletenje nam omogoča, da izrazijo svojo individualnost, zasnoval podobo tako, da izberete teksturo in barvo preje, da tke, oblikovanje in slog izdelkov. Na podlagi gradiva moikompas.ru

Podobni Prispevkov:
  1. cap
  2. opis pletenje, kvačkanje

    ročno pletenje, kvačkanje, kvačkanje kavelj, vzorec