o pletenje

 

Začnete z izbiro kljuk za pletenje

Crochet kljuke so narejene iz kovine, plastike, lesa in kosti. Ti so izbrani na debelino preje. Pletenje volne in izdelkov iz debele preje uporabe debel kljuke. Tanke kovinske kljuke pletene Ribja mreža lahkih proizvodov.

Na splošno, bi morala biti kavelj 1,6-2 krat debelejši od kože. Ampak včasih, da bi dobili čipke vzorec in se tanka nit njihovo kombinacijo z debelo kljuko. Hook na pravilno izbiro je odvisna predvsem od kakovosti pletenja. Zato, preden začeli Blazine, pletene majhen vzorec, se prepričajte, da ste pravilno izbrali kavelj. Ko ste končali pletenje, previdno odstranite vse konce niti na napačni strani in jih pritrdite tam.

Lahko Proizvodnja bombažne preje zlikane skozi vlažno krpo. Začnete z izbiro kljuk za pletenje kvačkanjeProizvodnja volnene preje nekoliko otparivayut skozi vlažno krpo, komaj dotika železa, vendar so izdatki tik nad površino vlažno krpo. Nato odstranite vlažno krpo in pustite proizvod na mizo za nekaj časa popolnoma posuši. Torej otparivayut delih proizvoda.

Omrežene izdelkov v sklepih nekoliko otutyuzhivayut tudi z vlažno krpo. Toliko izdelki ne železa (kape, šali, Ribja mreža in tesen). Končana knits oprati in posušiti, razporejeni na kos materiala na ravno površino. Osnova kvačkanje vzeti sc in yo. Zrak zanke. Knitting je začetek, ki tvorijo verigo, in velja za vse pletenje vzorce.

Polustolbik. Uporablja se za pletenje robu izdelka, da bi bilo gladko in tesen, in pri povezovanju oblik. Pletene je: naloži kavelj v zanko iz prejšnjega vrstici ali 2. zanke po kavelj verige zgrabi delovnih nit in se raztezajo neposredno preko zanke (verige) in zanke leži na kljuki (slika levo).

Sc. Vpišite kavelj v zanko iz prejšnjega vrstici ali verige (če je 2. krog, brez upoštevanja zanke na kljuko), zgrabi in potegnite nit zanke. Na kavelj oblikovani dve zanki. Again, zgrabi nit in se raztezajo skozi 2 zank, ki leži na kljuki.

Style z yo. Ali yo na hook, vnesite hook v zanko iz prejšnje vrstice ali verige (če tretja zanke od trnka, brez upoštevanja zanke na kljuko), zgrabi nit in potegnite zanko na ravni zanke, ki leži na kljuki.     Ustanovljena na kljuki 3 zank (loop, yo, loop). Nato zgrabi nit in se raztezajo več kot prva 2 Netley na kljuki (zanke in yo), smo ponovno zajemanje nit in se raztezajo v zadnjih 2 zanke na kavelj.

Stolpca z dvema yo. Bi dve yo kavelj, je kavelj vnaša v zanko iz prejšnjega vrstico (ali 4. zanke od verige), zgrabi nit in se raztezajo zanke. Na kavelj oblikovana four zanke. Zgrabi nit in se raztezajo po 2, prvi krog, ki leži na kljuki, zgrabi nit še enkrat, da se raztezajo v naslednjih 2 zank ZVA kavelj, še enkrat zajame niz in se raztezajo skozi niz zadnjih 2 zanke na kavelj.

Zaprt obroček zraka zank. Število zaprtih zank pritrjena na obroč.     Polukolechko iz zraka zank. Njihovo število je pritrjena na polukolechke. Puščica označuje smer in začeti pletenje. * - Zvezdica nameniti večji del vzorca (slika rapport). To pomeni, da so bili zaporniki kombinacija zanke mora ponoviti celoten niz. Materiali homefamily.rin.ru

Pletenje, openwork, kvačkanje, kvačkanje, kavelj