o pletenje

 

Razvoj tehnike kvačkanje

Vse, kar potrebujete za razvoj tehnologije, to je kavelj in dobre volje. Bistvo je, kvačkanje, ki ste jih pred vami pletene naslednji krog niti vrže kavelj, in se raztezajo prek drugih preje zanke ali zanke, in s tem pridobiti nove zanke. Preden smo pogled na osnovni vrsti zank, ki se uporabljajo za pletenje, razmislite, kako ohraniti nit in kljuko. Glavni element kavelj njegove glave.

Vrhu glave ožji in nekoliko oster. To je potrebno, da bi se lažje kavelj v zanko. V času, ko ste draped čez kavelj z navojem skozi zanke druga serija, nit je trdno v poglabljanju glave in ne zdrsnejo. Da kvačkanje ne moti nenehno drsnimi off nit, in drugih majhnih stvari, ki jih potrebujete, da izberete kljuko.

To je bila podrobneje obravnavana v članku. Metoda gospodarstva kavljem: vzamemo kljuko v njegovi desni roki, kot pero, ga držite med palcem in kazalcem, ki počiva na blazini na sredinec, vodja kljuko pa jih sami konici glave je videti na nas. Ko pletenje kavelj diapozitive prosto na srednji prst. Torej kavelj je v naših rokah, so prepuščeni pripraviti, preden boste morali pravilno vzeti pletenje preje v svojo levo roko.

Metoda gospodarstva nit: nit tuljave dal na kazalcem leve roke, njegovo posredovanje v srednji prst, prstan na in pod mezinec.     Konec nit, ki leži na kazalcem, držite palec. Mezinec bolj tesno pritisniti proti dlani, ga ujame nit, ki uravnava napetost med pletenja. Zdaj ste pripravljeni, da se potopite v svet in tem enako. Na podlagi gradiva mirnitok.ru

Podobni Prispevkov:
  1. pletenje

kvačkanje, yo, kavelj, yo, kvačkanje, loop