o pletenje

 

Osnove kvačkanje

Basic kvačkanje yoLekcija 1. Osnove pletenje kvačkanje bi prinesla le korist za človeka. Torej, ne pozabite nekaj pravil: 1. Sit back, naslonil nazaj na svoj stol. To stanje telesa optimalno za pletenje lekcije 2. Krogla ali predence niti mora biti vedno na levi. Da bi preprečili, da bi odpeljal, ga dal v kozarec ali škatla. 3. Tie ne leži!

To je zelo škodljiva za oči. 4. Ne pletene ure in ure na koncu, brez odmora. 5. Naredite vse, kar brez naglice, tako da je bilo gibanje enotna in gladka. 6. Ne pletene pri šibki svetlobi. Svetlobe prenese na levi.

7. POZIVA naučili svetlobe ne tanka nit, kavelj prave velikosti (navoj mora biti enaka kavelj je na svoji najtanjši točki, na čelu). Na svetli filamenti boste bolj priročno, da razmisli zanke in razumeti plesti. Prva lekcija Vzemite konec nit in jo položite na vašem levega kazalca. Bodite kljuko v njegovi desni roki, da ima svinčnik.

Naj palcem in kazalcem ležati na ravnem delu kavelj, za katere obstaja. Vodja kavelj ne sme pogledati navzdol navpično, ampak je rahlo nagnjen proti vam. Crochet se vedno začne z verigo AIR LOOP (skrajšano - VI). Ti - podlagi dela. Naredite zanko niti, vodja kavelj, da poberem nit z dna in ga potegnite v zanko.

Zategnite začetno zanko tako, da leži trdno na kljuki, vendar, da bi lahko zlahka doseže naslednjega. Basic kvačkanje kvačkanjebo znesek prvega kroga določiti velikost vseh naslednjih zank. Zdaj pa glavo nazaj, da poberem nit kljuko in jo potegnite v primarno zanko. Zdaj si pletene prvi stopnji v verigi.

Kot je za loop-loop Tie, jih potegnite na isto dolžino, in se prepričajte, da je veriga, pridobljene gladka in lepa. Ko pletenje TA kavelj zanke, ki je na kavelj, ne šteje. V skupno število zank ni del vzorca, in se šteje kot vodilni v zanko, skozi katere v naslednjem odseku. Oglejmo si iz zraka zanke v verigi.

Vsak krog je sestavljen iz treh nit delov, in če verige, da se zavrti v vodoravnem položaju, saj je v prihodnosti in bo potekala na pletenja, boste videli, da en del nit je spodaj, eden na vrhu, in tretja zadaj. Ta tretji del nit je nadaljevanje spodnjem delu prejšnje zanke in gre nazaj. Osnova za kvačkanje so sc (sc) in Style z yo (PRS).

To je pa, v kombinaciji z HINGE LETALA (CAP) omogoča veliko mnogobrazie vzorce. Crochet je običajno niti vrstice (naprej in nazaj), ali v krog (krog, ovalne, kvadratne, itd.) Smo začeli plesti vrstic v smeri naprej in nazaj, z najbolj preproste kolone, ne da bi yo. Take verige v roki tako, da bo ležal v dlani vodoravno.

Enter vodja kljuko v tretji krog v verigi od trnka, zanke na kljuki ne šteje. Hook tip pod zgornji del zanke. Pick up nit in ga potegnite v zanko verige. Eagle Eye je bila ustanovljena dveh zank. Še enkrat, pick up nit in jo potegnite preko dveh zank. Zdaj imate prvi sc (sc).

Enter koyuchok v naslednjem st in plesti na enak način, drugi stolpec, nato naslednji in tako naprej do konca. Zdaj imate prvo vrstico sc. Zadnji stolpec je bolje, da tie za zadnjo nit v zadnji zanki, tako rekoč "vozel", takrat bodo robu videz gladko in gladka. Basic kvačkanje kvačkanjeDa bi ohranili so veliko število zračnih zank vedno.

Njihovo število je odvisno od tega, kako se izvajajo visok stolpcev. V našem primeru, ko smo bili zavezujoči sc, za številne visoke potrebovali eno zanko iz zraka. Včasih je to slednje, vendar pa v nekaterih opise svoj prvi klic. Ona je dvigovanje, pomožno funkcijo. Tako lahko eno zanko zrak.

Turn pletenje, ko pa strani v knjigi. Zdaj bomo plesti v nasprotno smer. Vpišite kavelj v prvi zanki, tako da je bil kavelj, ter zgornji in spodnji del zanke. Catch kvačkanje nit in ga potegnite v zanko. Ti so se znova obrnili na koyuchke dveh zank.

Še enkrat, zgrabi niz kljuko in jo potegnite preko dveh zank. Naprej na koncu. Za standardni zanke sc kavelj se vstavi pod dve vrstici zanke, vendar kasneje vam bom pokazal lahko nekateri impresivni učinke doseči z uvedbo kavelj tik pod dno, ali tik pod vrh nit. Basic kvačkanje kaveljDa bi vlak in obdržati spretnosti, zato sem svetoval, da plesti kos koli širino in višino.

No, če boste zelo dolgočasen, si predstavljajte, da plesti nekaj koristnega, kot gobo za pomivanje posode, ali šal za punčke. Najbolj pomembna stvar - doseči automaticity pri opravljanju stolpcev, ki teče gibanja, in rovnenkie zanke. Ali ne bo odvrnilo, če na prvi pogled kot ukrivljene ali grda. Naučiti se moraš! V naslednjih Tutorial vam bom pokazal, kako narediti kolone z yo.Glede na materialih www.myjane.ru

yo, kvačkanje, kavelj, kvačkanje, yo