o pletenje

 

Hooks Knitting

Hooks Knitting je iz različnih materialov:. jeklo, les, plastiko, kosti raje uporabljali svetlobo in dobro brušeni trnki Trnki razlikujejo v številu (globina določa velikost delovnih del kljuke.) Konvencionalni kavelj dolžine 12-15 cm manj kot število trnkov. , tanjše preje, ki se plesti

pletenje kvačkanje HooksObstajajo tudi posebne kljuke za tunizijske kvačkanje Njena dolžina je 20 -.. 40 cm, se mora celotni palico biti gladka in stanovanje (brez otekline). Včasih je za udobje, namesto dolgo palico uporablja najlon vrvi. dolga kljuke so prav tako odlikuje številkami.

priporočeno po službi hook obrišite volne ali bombažno krpo in ga shranite na suhem mesta za pletenje se lahko uporablja kateri koli preje:. volna, svila, bombaž in druga krpo, ki kavelj, malo raztegne oblika se doseže z dodajanjem sestavnih delov in zmanjšanje zanke, povečanje ali zmanjšanje gostote pletene (razlika v premeru. Trnki in vrvice).

razlog ali začetno število vsak izdelek je niz zraka zanke. To ni del vzorca po vrsticah in je označen kot ničelno črto. Da ni veriga vleče pletenine, ga je treba zagnati bolj svobodno. začetku izvajanja 1. vrsta vzorca, vyvyazyvayut več zank za dviganje zraka, ki je nadomestil 1. stolpec nove serije.

Slika tkanine sestavljena iz enakih ponavljajočih se elementov. To so nameščena simetrično na začetku in koncu serije, je treba provyazyvat dodatne stolpce in zanke. Število teh zank, je v opis vsakega vzorca Plate (ekstremnih) od zanke v ta številka ne vključuje. shemo brati od spodaj navzgor.

Ponavadi so nenavadno vrstice berejo od desne proti levi, in celo - z leve proti desni V drugih primerih, pletenje smer kaže puščice Pogosto, ko kvačkanje izdelki ne celo krpo, in posamezne motive, ki so nato med seboj povezani Na splošno velja, zavezujoče motiv od centra in... izvedli v krogu.

Vstop motivi so lahko bodisi v zadnji vrsti vyvyazyvanii, pritrditev motiv, da vezani predvsem, ali vsi motivi pletene ločeno in združujejo na koncu kavelj ali iglo in sukanec. materiali www.knitting.needle delo. ru

Pletenje, kvačkanje, kvačkanje kavelj