o pletenje

 

Za otroke tako lepo da plesti!

Najbolj pogosto uporabljam za pletenje revije, "Val Valentine" ali "Cinderella pletene", je preprosto in jasno opisano pletenje za otroke s opis, ni vedno težko razumeti, kako in kaj storiti. Za otroke, tako lepo, da plesti! Ponavadi sem samo ne more mimo zanimiv model za otroke! Zato sem delil z vami! Knitting za otroke z opisom, ni težko!

Pred začetkom plesti nekaj modelov za otroke, sem se uporabljajo za pletenje vzorec preje in pletilne igle za tiste, ki se bodo uporabljali v prihodnosti.  Z modelom za pletenje lažje štetje števila zank in vrstic v primerjavi z opisom v reviji. Ponavadi vzorec vyvyazyvayu glavnih vzorec 10x10 cm  Če je vzorec, pridobljen s pletenjem za otroke manj, potem moramo sprejeti debelejši napere, in če je več, potem pa, nasprotno, tanjših krakov.

Jaz sem poskušal pobrati preje za pletenje, podobno kot je naveden v reviji. Knitting za otroke z opisom v praksi! Želim deliti z vsemi, ki so zainteresirani za pletenje za otroke z opisom, dober model kombinezon.  Moji otroci bi radi, da nosijo to skozi celo leto, ampak poleti je preveč toplo. Všeč mi je ta model in priročno zaponko, in brez sloga. Sem našel ta opis v reviji "Val Valentine," 1 / 2000.

Prosimo, upoštevajte, da je ta revija tako razumljivo glede pletenje za otroke z opisom, da tudi brez veliko izkušenj, si lahko na ta model za otroke. To se imenuje "žirafo kostum za otroke."  Nisem vyvyazyvat vzorec, in ki ustrezajo enotni, samo elastično na nogah in vratu pletene v različnih barvah, in okrašena z lepimi gumbi spredaj. Opis pletenje za otroke od besed k dejanjem!

Različni podatki za velikosti 86, so prikazani v oklepajih. Materiali: preje (100% volna, 135 m/50 g) 250 (300), sem preja za pletenje tkanin nasičenih osnovnih barv od modre, in za morje-zelene gumi.  Napere 3 in 3,5, 6 gumbi za košaricami; nekatere nenavadne gumbi za dekoracijo (tako lepo poukrashatelstvovat za otroke!). Osnovni design, špice 3.5: sprednji površini serije = obraza obraza zank, Žuborenje Žuborenje vrstice zanke.

Eraser, naperami 3: pletene izmenično obraz, seamy. OPIS pletenje Dial z desno nogo 58 (62) zanke nit za dlesni in pletene 2 cm elastično. Poleg tega je sprednji pletenje šiv. Če želite dodati stožčasti na obeh straneh v vseh 10. 3-krat zapored v 1 (6-krat 1) STS, nato pa vsak 8. vrstica 4-krat do 1 (1raz1) STS = 72 (76) STS.

Na višini 24 (26) cm, v 70 (76) blizu uvrščena na obeh straneh Edge zanke in začasno zapusti 70 (74) STS. Za levo nogo pletenja je podobno.  Za trans pletenje to: prvih 35 (37) STS levo nogo in v 35 (37) z desno nogo, da začasno zapustiti, zbrati nove rob metal, povežite zadnjih 35 (37) STS levo nogo in prvih 35 (37) STS, desno nogo, nova vrsta kovinski rob. V teh 72 (76) na tečajih za plesti desno.

Na višini 45 (50) cm blizu izrezih za roke na obeh straneh vsakega 2. vrstici 1-krat 2 in 3-krat v zanko = 62 (66) STS. Na višini od 55 (62) cm blizu vratu srednie14 zanke na obeh straneh od njih v vsakem 2. vrstici 1 krat 4, 1 krat 3, 1 in 2 krat 2-krat v zanko. Na višini 59 (66) cm blizu rame preostalih zank.  Opis pletenje nazaj: plesti v vratu, kot prej. Na višini 59 (66) cm blizu vratu pomeni 24 zankami na vsaki strani jih v vsaki strani 2-m 1-krat 1-krat 4 in 2 zanke.

Na višini 61 (68) cm začasno zapustili ob rami preostalih 13 (15) STS. Opis montažo pletenje: podrobnosti o sekljanje vzorec, navlažijo in pustite, da se posuši. Run stranski odskočna in sklepov. Dial na sprednji strani vratu okoli 55 zanke in zadnjemu robu približno 45 zanke niti za dlesni elastične pletenine 2 cm. Na robu rezultat izrezih za roke z 103 (113) zanke in kravato 2 cm elastično.

Do zadnjega ramo trakova na robu dial plošča za armhole 5 STS, dani v delo 13 (15) tečaji na robu okraskov ramen in vratu 5 STS in plesti 2 cm elastično.  Sprednji okraskov ramo, da opravljajo podobno, z višine 1 cm vyvyazat 3 luknje za gumbe: tako blizu skupaj v 4. in 5. krog, 12. in 13. (13. in 14.) in 19. in 20. (21 th in 22 th) z zanko. Naslednjo vrstico spet za klicanje te zanke. Za otroke, tako lepo, da plesti! vzorecSew gumbov na zadnji plošči ramo.

Okrasite z barvnimi obleko gumbi po vaših željah.  Upam, da boste uživali ta model in vaši otroci bodo videti modno in izvirno.  S tem opisom pletenje za otroke preprosto in prijetno doživetje! Mama, kaj je delež pletenje vzorce za otroke z opisom! Na podlagi gradiva www.baby.ru

Podobni Prispevkov:
  1. openwork

opis pletenje, kvačkanje, vzorec, loop