o pletenje

 

C Kje začeti pletenje?

C Kje začeti pletenje?  Pred posegom v redu teme, ki se dvigni želeno število dodatki in pranje. Kdaj lahko izdelke, ki jih uporabljate vsak shemo v poenostavljeni obliki. Najprej morate izbrati sliko za teme, ki so na voljo.   Potem, velikost vzorca 15x15 cm tie verigo zanke in zraka od nje vyvyazat sheme, tako da se veriga ne sklenjene pogodbe.

To je mogoče veriga plesti s kljuko ali debelejše pletene 1. line sklicevanjem na to, da prenese več zank zraka.   Ali ne bi Obkladek slike in rob stolpca. C Kje začeti pletenje? KnittingEdge stolpci so verige iz zraka zank na vrhuncu sliko na začetku serije in stolpca, ki ustreza višini sliko na koncu serije (veriga in stolpec na sliki ni vključena.)

Pripravljen, da se raztezajo vzorec za oblikovanje kvadrat in pritrdite z mat za likanje. Otparte vzorec večkrat skozi vlažno krpo.   Ob tem ni važno, kakšne vezi ne dajo železa kavelj, vendar le rahlo dotakniti na mokro krpo. Izdelki lahko začeli plesti od zgoraj in spodaj. Če pletene napere spodaj, potem ne začeti z opremo.   Piping se izračuna in izvaja po montaži vseh delov.

Če je proizvod primeren sc ali stolpce z yo, se izračuna v stolpcih in vrsticah.   Če je številka sestavljena iz dveh ali več stolpcih, potem je proizvod, preračunano v shemah širine podrobnosti v vrstah, vrednosti za višino. Od risbe, ki jih izvajajo kavelj, precej velike, je bolj priročno za izračun proizvoda z uporabo vzorca na vzorec.

Pri izračunu izdelkov za otroke z velikim vzorcem ni priporočljivo, da ga delimo z robovi platna za več kot dva dela.   Končni deli so potrebni, da se raztezajo vzorec in otparit, potem šivati ​​in kravato. Na podlagi gradiva nitkami.ru

yo, yo, shema, igle, pletenje