o pletenje

 

Kvačkanje za otroke

Crochet za otroke, je ena izmed najbolj prijetno dejavnosti, ki jih lahko predstavljate. Ustvarite edinstven s svojimi rokami in edinstven garderobo za svojega otroka. Oblačila, kot nič drugega lahko odpre notranji svet svojega otroka.Crochet za otroke, vključuje pletene bluze, krila, obleke, majice, kape, torbice, kvačkane pinetok in nogavice.

Crochet za otroke pleteni puloverjiV delu naše spletne strani kvačkanje za otroke, boste našli model, ki bo prosim vas in vašega otroka. Uporaba sheme za kvačkanje za otroke, mlajše od sile bo povezal ti je všeč obleko ali pulover. Oblačila del kvačkanje za otroke bo toplo vaš otrok v slabem vremenu in ustvarjajo občutek udobja v topli sezoni, in kar je najpomembneje, da je drugačen od drugih. Bo

Načrti za kvačkanje za otroke, vam omogočajo, da ustvarite edinstvene otroška oblačila. Pletene z užitkom! Openwork obleka za deklico. Potrebovali boste: 400g viskozne preje z Lurex (400m/100g), kavelj številka 2. Dress Air lahkoto.

Potrebovali boste majhno x 200 g / bombažne preje mehkih marelični barvi, 3 gumbi v melodijo, kavelj številka 2, 2,5 in 3. Crochet za otroke - popolno rozeto. Potrebovali boste 200g preje Resast roza hook № 4. Potrebovali boste 120g akrilne preje iz srednje debeline svetlo rožnate barve, 100 g svetlo roza in beli cvetovi. Potrebovali boste 200 g škrlatne preje in 3 gumbi, da se ujema kavelj številka 3. Poluver v beli in roza črtami in šal.

Potrebovali boste 400g roza preje, 150 g bele preje, kavelj № 3, 3,5 in 4. Zeleno-beli pulover in šal. Potrebovali boste 400g zelene preje in 50 g bele preje, kavelj № 4. Potrebovali boste 400g od temno rumene preje, kavelj № 4. Potrebovali boste 300 g bele preje in 50 g rdeče preje, kvačkanje kavlji, številka 4, in 5.

Potrebovali boste 250g rdeče preje 100g blue preje, številka kavelj 6, 3 rdeče gumbe. Na osnovi materialov iz moje-vyazanie.ru

kvačkanje, pletene puloverje, kvačkanje, nežen