o pletenje

 

Crochet kape za otroke

Podlagi tega vzamemo shemki tukaj, ampak v pletene bo svoje spremembe. Hat, pridobljen z optogalvanic glej opombe 48-50 (močno upam, da kdo ne, da jih zamenjali): Vsaka vrstica se začne z 4 ce - 3 zanke za dvig in ce za arochki. Sam vzorec klobuki vyvyazyvaetsya kot ti klopi - 2CH, ločeni s ce arochku v prejšnji vrstici. Razširitev dno na želeni premer je enoten račun dodajanja six klopi v vsaki vrstici.

Na vogalih povečuje na območjih, ki niso močno razlikujejo v vsaki dobiček, ki ga v naslednjo vrstico nadomestilo za polovico v primerjavi s prejšnjim segmentu. Torej, ce 4 zaprte v ring. 1p. - 4 ce (3 zanke in dvigalo za arochki ce), 11 CH. 2P. - V vsakem od prejšnjih zapored arochku provyazyvaem 2 CH ločeni s ce

Vklopi 12 tako imenovanih klopi. 3P. - Start, da bi nadomestil, klopi. V vsakem naslednjem vrsti povečuje od teh bo šest. Ideja za to je, da pridobijo ustrezno dodatno provyazyvanii arochkami med prejšnjo vrstico. 4p. - Izdelava šest poveča, klopi vsake 3 klopi prejšnje vrstice. 5p. - Izdelava šest poveča, klopi vsake 4 klopi prejšnje vrstice. 6p. - Št knit povečanj.

V vsakem od prejšnjih zapored arochku pletene 2 CH, ločeni s ce 7p. - Izdelava šest poveča, klopi vsakih 5 klopi prejšnje vrstice. 8P. - Št knit povečanj. Dno se začne malo blizu.

9P. - Izdelava šest poveča, klopi vsakih 6 klopi prejšnje vrstice. V ta namen, in nadalje korakih do želene globine pletene kape brez njih. S številom pi sem prijatelje, ne glede, sem prišel na dnu 13 cm Series sem dobil 26 od začetka pletenje klobukov in višino polja do 17 cm za področja provyazyvaem 2 niza sc.

V drugi vrsti bi nadomestila v vsaki od 5. stolpca. Naslednjo vrstico v vsakem stolpcu prejšnja vrstica vrh provyazyvaem olajšave kolone in CH. Tako hook № 2,1 provyazyvaem tri vrste polj. Potem sem se zasvojen na № 2,5 in 2 provyazyvaem več vrstic. Fotografija kaže, da so polja pravokotno na pokrov samo po sebi prvo vrstico provyazyvaniya. Zadnji seriji provyazyvaem rachim korak hook № 2,1. Na zadnjem štetju sem pokazal izgleda kot šiv.

Hat pripravljeni! Morda na področju provyazyvanii nekdo pomaga to sliko. Poslal sem mu Osinochka v obliki vprašanja. Možnost številka 1 - je pravilna. Vyvyazyvaem v stolpcu - relief, v drugem - normalno, itd

Paul bi lahko in bi morala otparit. Nadomestila za področja, ki se lahko naredi bolj pogosto, še bolj pomembno, da se zagotovi, da so enakomerno razpršeni in ni šel val. Ljubim te rože in v življenju, in pletenje. Zelo enostavno za opravljanje in lepa. - № 2,5.

Velikost vrtnic je odvisna od izbrane preje, kavelj in klicano številko prvotno ce v verigi. Nikoli nisem klicanih jih naglaz kot pogosto povoj isto kapo in malo bolj - tako kot nisem bil srečen. Toda prvič, seveda boste morali iti z izkušnjami. Kot osnovo vzamemo tu shemki. Dela dobavne verige od 69 ce 1p. - V 5. zanke verige provyazyvaem CH.

Naslednja je zanko skozi naslednje ce verige smo tie 2 CH ločeni s ce Knitting tako do konca. 2P. - Pletene 3 ce dvignite in nato delo. V prvem arochku provyazyvaem še 1 CH 3 ce in 2 CH. Ob koncu serije v vsaki arochku provyazyvaem 2CH 3 CE, 2 Ch. 3P. - V vsakem od prejšnjih zapored arochku provyazyvaem do 9 CH. Prvi cvetovi se začnejo z 3 ce

Smo se obrnili rozete rulikom, dobro, vse. True velike razdalje od tri do tie, vendar je vredno. Shemki ne, moj improvizacijo. Zelo priročno, ko ste jih naredili postelje. Pletene verigo 15 ce

V drugi stopnji v verigi RLS provyazyvaem. Poleg vsake zanke do konca verige - polustolbik 2 CH 2 C2h, C3H 3, 2, C2h, CH 1, 1 polustolbik, 1 sc. Listov je preklopiti v nasprotno smer v vrstnem redu, ogledalo provyazyvaem - 1 sc, 1 polustolbik 2 C2h, C3H 3, 2, C2h, CH 2, 1 polustolbik, 1 sc. Smo povezati z SS vrhu.

Nato sledite SS (le prek listov) provyazyvaem groove na sredini listov. Vyvyazyvaem dodatnih 25 ce - 10 ce za stebla in 15 ce za drugi list, ki je podoben prvemu vyvyazyvaem. Nazaj na vrhu stebla s pomočjo istega SS. Zbiramo 15 ce za tretjega lista in jo provyazyvaem kot tudi prejšnji dve. Šopek listov pripravljen.

Zadnja 2 slik, sem pokazala, kako se lahko obrnejo. V prvi standard vejica, ki je videti za nič. V drugi fotografije so listi urejen tako, tretjim hat od MC. Sem nejasno izgleda kot lilija. Podlagi tega vzamemo shemki. Ne bo spremenilo skoraj nič.

Ampak sem vedno pustil dovolj manevrskega prostora za 7 th listov, čeprav v prvotnem šest izmed njih. No, v originalni cvet v kali, in sem vedno prave. Lahko začnete z 2-CE in prvi med njimi vyvyazat 12 sc. Ali lahko naredim zanko leni in iz CE vyvyazat, nato pa 12 sc in potegnite prosti konec.

Tako Lahko pritrdite na sredini tesen. Potem se pridružite v obroč o uporabi SS in od prvega vrh vyvyazyvaem ce in RLS. Vyvyazyvaem 11 ce (10 ce - prihodnost baze Latica in povečanje ce).

V drugi stopnji verige pletene sc, nato pa za vsako vrhu verige - 1 polustolbik, 6 CH, 1 polustolbik, 1 sc. (Vsi stolpci v pol-zanke verige vyvyazyvayutsya, ker potem moraš storiti, je izkoristiti za drugo polovico-loop, tako, da ko je pokukal tretjino.) Pritrdite Latica na podlago, center, dveh barih vyvyazyvaya razlogov sam. Dela dobavne verige z dne 11. ce in podobno provyazyvaem second Latica. Tako ujemajo in vse nadaljnje liste.

Rail je lahko kontrastni barvi, in je lahko enako. Pritrdite nit in z uporabo sc zavezuje vse cvetni listi enega po enega na zadnji pol zanko. Na vrhu vsakega Latica provyazyvaem 3 ce Verjetno, nasveti so ostre.

To je vse. Rim za klobuk na zadnji storil, zavrtite v flagellum šestih niti različnih barv, izročil mu klobuk, vezane konča in tkale oblaèil one Kika, ki je zvit in sešiti monogram. Monogram si lahko drugače narediti. Lahko vyvyazyvat veriga ce in jih šivanje, vendar lahko z vežo skupnega. To je, kdo je bližje.

Da klobuki dyrchavyh mi je všeč, da ga kot hočem, nato pa za šivanje. No, tukaj je vse. Za te stvari, luštna dekleta osinochki, naj me pusti. Žal mi je, če nekaj, kar je nekje niso prikazani.

Poskusil sem in res upam, da lahko nekdo pomaga moje lekcije. Na podlagi gradiva www.liveinternet.ru

sheme, kavelj, cvet vzorec