o pletenje

 

Knitting za sheme otroke

Progress: Naberaem 79 zank. Prvič, pletene 4 vrste iz gume. Da bi se v tem, kar sledi, smo lahko, da se veže na cap ryushu, pletene pred več Žuborenje zank. Zdaj pa pojdite na britanski band in plesti 40 vrstic.

Razdelimo na 3 dele, tečaji, pletene in zadnji pokrovček, kot tudi peta v nogavico. Pletene verigo 60 zank zraka, ne prekinja nit vezave spodnjem robu klobuka in plesti 60 več zraka zank.  Tečajna Pletilni in plesti 1 vrstica sc. Smo vezani na dno klobuke in vezi na vezan istem času.

Zdaj, nit kontrastne barve pletene ryushu na sprednji in zadnji kape, kot je na fotografiji.  Ryusha: * v prvi zanki sc, preskočite naslednji st, v tretjem stolpcu z zanko 4 yo, preskočite četrti.  Nato ponovite z *. Britanski Gum: število ponovitev mora biti deljiva z 2 1 zanke simetrije. 1. vrsta: K1, 1 yo, ne odstranite 1 st provyazyvaya, na desni igle. ponovite od začetka serije.

2 in vse naslednje vrstice: pred vsako Žuborenje yo storiti, ne streljajte seamy provyazyvaya, zanka z yo velja za eno zanko in tie sprednji del sprednje stene. Na podlagi gradiva www.knit4baby.ru

Podobni Prispevkov:
  1. cap, pletene kape
  2. Fashion Knitting

zanke, yo, yo, igle, pletenje