o pletenje

 

Za majhno knit zelo lepo

Kot obljubljeno, bom ponudil izbor pletene kape za dojenčke. Za majhno knit zelo lepo. Za majhno pletilke je zelo lepoPrva stvar, ki pride na misel - lahko hitro tie model, in da je vedno všeč. Čeprav rada plesti, vendar se je začelo kot rezultat bližje plesti bolje. Verjetno tako, da za svoje pletene zelo redko, in z na videz njegova hči vezane le eno ramo. Small cap lahko ujeti nap kravato za otroka, pa tudi, ali 2 spanja.

Konec koncev, majhna, v nasprotju s 3-5 vhod, in spanja veliko več, in s tem, ko boste imeli dovolj kravato. Verjemi mi - jaz vem, se je zgodila:) Ampak do šest mesecev ni pletenja, še vedno trdim, in potrebe pletene stvari, ni bilo, saj obstaja veliko vezana na rojstvo hčerke.  Toda prva pletena kapa, ko je moja hči je bil in smo imeli približno šest mesecev. Tako izbor pletene kape za otroke, mlajše od 3 let. Zelo preprosto in elegantno niz kapljice.

Dojenček od 1 meseca. za 3-4 let. Set povezanih preprostih normalno v St st.  OPIS Zelo lepo pleteno kapo s pom-poms od dve kapljici. Kid, kot pom-poms in mehkobo, saj je povezan s alpaka, in mamica ne more preživeti - v SKP, je vse zaprto in ušesa in vrat.

To prašiča hat vaš dojenček bo z veseljem. Ona kvačkane iz majhnih gumbov, in prašičev gobec poln sintetičnega oblazinjenja. Opis Crochet kit za otroka: pulover, hlače, in pinetki.P Zelo lepo, toplo, in hkrati enostaven za plesti kit. Glavna stvar, da poberem dober preje, tako da je bil fant priročno in udobno.  Opis Pleteni Opis Pleteni Otroška Elf napere.

V 1940-ih in 50-ih "Elf" je bil na vrhuncu mode za otroke.  V tej različici 1944 je bil pletenja pravokotnik, prepognjen na pol in sešiti skupaj, nato doda pas vzdolž spodnjega roba, varno pritrjeni na pokrov, otrokova glava. Izberite mehke preje za ta model je zelo primerna za tako imenovane preje nogavice.  Opis modela na klobuk za otroke, opis, ki bodo pritegnili veliko, toda opis ni bil tukaj na mestu in pariški, sem našel ta opis. Na podlagi gradiva spicami.ru

škorenjčki, pletilke, pletenje, pletenje, pletenje