o pletenje

 

Knitting poluverov za otroke z opisom

Pletilni za otroke z opisom. . Prosti skakalci vezje Če še niste videli, predlagam, prebral prvi del: in ta zapis še to brez zbiranje kart in opisov pletenega blaga. Jakne - praktična oblačila, nosijo jih lahko ne le pozimi, ampak hladno v jeseni.

Kakšno plesti pulover - vaša izbira, vendar sem ponavadi pletene puloverchiki dovolj lahka, da se otrok ne znoj, temveč kot vemo - otrok, zlasti fantje, ljubezen do Zabava. Pletilni poluverov za otroke z opisom shemeTorej, morda bom začela. 1. Ideal: atletska pulover z ovratnikom polo in razkošen tresses dol, spreminja v olajšave vzorec. Ta model je vaš otrok lahko nosite kot majico ali srajco.  Ni dodatnih podrobnosti.

Poseben okus da dve veliki gumbi. Aplikacija je vezje vzorec, vzorec, in podroben opis. 2. Pulover za fanta 6-10 let z vzorcem iz diamantov. 3. Pletilni pulover z lobanjo za malo nemiren. Otroci radi te stvari, čeprav je z vidika odraslih, to ni ravno lepo.

Ampak, če je otrok rad, zakaj ne poveže? 4. Pulover iz patent vzorec. Podrobnejši opis in skice v prijavi, ki jo lahko brezplačno prenesete na spodnjem delu posnetka. 5. Končno dokončanje pregleda modela: pulover z zrakoplovom.

Upam, da ste uživali ta pregled. Na podlagi gradiva vyazhesh.ru

shemo, vzorec, pletenje