o pletenje

 

O kvačkanje otrok

O kvačkanje otrok. Sam sem redko imajo kljuko v roki. Ampak moja starejša sestra Katusha veliko Švalja v zvezi s tem. Kate od otroštva je odločil za kvačkanje, pletenje ne.

In to je zelo dobro. Crochet otroci navdušeni, da je postal sestavni del njenega življenja. Ustvarjanje novih modelov, uteleša ustvarjalne domišljije, izraža svojo individualnost. So si ga zamislili njeno podobo je edinstven s pravo izbiro vzorec, barve preje, stil izdelka.

Crochet otroke od začetnikov do mojstrov! Seveda, znanje pride z izkušnjami, in je tudi študirala naenkrat ga poskusov in napak, učenje tehnike kvačkanje, in do zdaj odpira nove nianse te obrti. In želim deliti z obiskovalci. nasveti iz moje sestre, da kvačkanje za otroke, vam prinaša veselje. Začnimo z orodji, in sicer izbiro kavelj.

O otrocih, kvačkanje, kvačkanjeKljukice so kovina, les, kosti, plastike. In različne debeline (0,5-15,0 mm) in dolžine (okrajšava za normalno pletenje in kvačkanje dolgo v Tunis). Za pletenje trak naprave uporabljajo različne vilice z kljuko palico. Moja sestra raje jeklene kljuke.

Se ne obrabijo na prejo, skoraj brez bend, ne odmor in ne madež roke in preje. Če tanka nit, da maščobe kavelj, pletenine, je odprt, delo z večjimi odprtinami. Gosto tkanine je mogoče dobiti z uporabo debelejše preje in kljuko debele ali tanke in občutljivo niti.P hook Crochet tako prepričani! Crochet zahteva posebno natančnost pri štetju števila zank ali palice, ali slika se lahko izkrivljena.

In moja sestra je poudaril, da pravilnost izvajanja proizvod ali en sam motiv in je odvisna predvsem od tega, kako tesno raztegnjene vrvice, so iz nenatančen premike roke in kavelj zanke in palice različnih velikosti pridobljenih. Orožjem in kavelj mora gladek prehod v istem ritmu, vendar nit počitek prosto in enakomerno.

Še en nasvet od moje sestre, če imate kakršenkoli dvom, da je preje morda ne bo dovolj, bo to delo samo skrb. Nakup preje z zalogo in se zabavajte z kvačkanje. Raje preje za pletenje svetlobe barve so videti boljše in tako zanke, in bari. Upam, da moja sestra je nasvet, ki vam pomaga povezava rokah nenavadne malenkosti otroka. Na podlagi gradiva www.baby.ru

openwork, kvačkanje, kvačkanje, pletenje