o pletenje

 

Knitting za otroke čudovite stvari

Danes želim govoriti o tem, kaj se lahko ustvari čudovite stvari, zahvaljujoč kreativnost in iznajdljivost. Moja sestra Katya velik del gospodarica z iglo, njen najljubši hobi kvačkanje. Sheme, ki ima za uporabo, se razvija, in ki ga je pridobila izjemne stvari. Kate res všeč opremiti vaš dom.

Je še posebej rad kvačkanje serviete sheme iz revij na iglo. Ko je kvačkanje plenice, je vse njeno pozornost usmerjena na to, kako najbolje zategnite zanko na prtiček, da je videti vse lepo, in da je varen. In zelo oblikovanju tega pletenih lepote je potreben čas in misli.

Kvačkanje, sheme, ki se uporabljajo hkrati vsem tem je, da se ponovi večkrat isti element. Redko se zgodi, če pletene prtiček, takoj nato pa je prvič vse zelo uspešno. V bistvu, ko ste prvič so pletene tkanine za vaš dom, šivi in ​​očesci ne sprosti, zelo gladka in lepa.

Pletilni za otroke čudovite stvari vzorecZa izkušnje, ni potrebno, ker po tem, ko ste večkrat opravljajo enake dejavnosti, vse dobiš. Katia je tudi ni takoj začela dobivati ​​gladke in lepe predmete. Pravim vam, da to ni prav. Na moj zadnji rojstni dan moja sestra mi je dal šal (glej sliko). Crochet ponavadi daje enake ponavljajoče element, iz katerega je krpo.

Kate videl srčkan plenice in uvedli sistem, ki se lahko iz tega nenavadnega šal. Ona se uporablja sistem "repa pava," je bil ne samo tanke bombažne niti, in debel polusherstyanye.P želim govoriti malo openwork pletenje. Bolje je, da uporabite ravno preje, nato pa Ribja mreža vzorci so lepši. Teksturirane preje v razsutem stanju ali pa preprosto ne more stres podrobnosti načrtovane vzorec.

In, Želim si, da končni rezultat je tanka preja bo bolj rafiniran videz prtiček. Ampak, če se boste odločili za kravato šal, kot je moja, potem pa, seveda, boste morali uporabiti debele preje bolje kot svetle barve, saj je jasno viden vzorec. Crochet lahko, zelo priljubljena tema sistem v vsaki skupnosti veliko koristnih informacij je mogoče najti. Na podlagi gradiva www.baby.ru

kvačkanje, kvačkanje, shema, Šara, vzorec