o pletenje

 

Crochet je zelo pogosta

Pletilni hook! Pletilni hook - zelo pogosta vrsta dekorativne - uporabne umetnosti. Z leti, je obogaten z novimi tehnikami in je zdaj pomagajo ustvariti veliko lepih stvari in udobno. Crochet pletene Švalja vseh državah, od pradavnih časov, in vrsta oboževalcev te vrste z iglo se povečuje vsako leto.

In to ne po naključju. Pletilni hook - je smešno in zanimivo. Ob žogo preje in hook , , pa tudi pritrditev domišljije, lahko ustvarite številne mojstrovine! In moji spletni strani poskusil, da vam pomaga s tem. Za začetnike, pletilje, sem objavil lekcijo za kvačkanje. "Shema" bo nenehno dodaja nove modele in vzorce, da jih.

Crochet je zelo pogosta kopalkebo veteran pletilje našli širok izbor modelov kvačkanje kavelj. To je model za odrasle in otroke: puloverji, jakne, kape, šali, šali, nogavice, palčniki, obleke, vrhovi, kopalke. bo notranjost vašega doma postalo veliko bolj zanimivo in bolj udobno, če vežejo kavelj na opise in shem tukaj predstavljeni plaid blazino ali brisačo. Upam, da bo ta spletna stran navdih za vse ljubitelje kvačkanje, da si sami ustvarijo svojo, edinstveno deluje!

Želim vam veliko sreče! Spletne strani uporabljajo opis modelov za odrasle in otroke, kvačkanje shemo, objavi v periodičnem domačih in tujih publikacijah, različnih let javnost. 2009/9/12. Poglej, kako lepo! To otroški vrečko, "Bunny", povezana z kavelj, radost vaša princesa!

Ne dvomim o tem. Vzemite kavelj in sukanec kmalu - in se na delo! 2009/09/03. Predlagam preprost model s klobuki pompoms za otroke, ki se izvrši, ki ni treba skrbeti za obliko. Preprosto zbrati zgornji rob, da v štiri vogale, ki so okrašeni z različnimi barvami pamponami.

2009/02/09. Lastniki velikih luksuznih priporočajo, naj bodo pozorne na zanimiv suknjič z asimetrično zadrgo. Za posledično padec je bil zelo priročen

klobuk, pletenje sistem, kopalke, kvačkanje