o pletenje

 

Knitting za detey22

Lepo in topla oblačila v trgovinah so precej drage.  Ampak pletenje za otroke, lahko ustvarite pravi mojstrovine stvari, povezane z rokami videti lepa in draga, in njihovi stroški so minimalne.  Če se odločite, da se naučijo plesti za svojega otroka, da stori nekaj, kar je enostavno. Danes lahko kupite veliko literature na to temo v vseh knjigarni.

Poleg tega obstaja veliko revij, v katerih lahko dobite ideje za pletenje. Ni nujno, da tie točen model ti je všeč.  Če se zdi, kot da zapleteno za začetnike, si lahko poenostavi model, ne vyvyazyvat nekaj elementov ali pa izberite drug vzorec. Sam sem, ko pletenje puloverji za otroke, lahko odjavite le splošne ideje. Potem izberite drug vzorec, ali, nasprotno, priporočljiva vzorec zadolževanja, in slog spremembe nekoliko.

Izkazalo se je, precej izključno stvar.  Na splošno Pletilni Napere za otroke ponuja veliko prostora za ustvarjalnost. V otroški stvari, ki jih lahko aktivno uporabo barvnih vzorcev, trakovi, kontrast podrobnosti. Pletilke za detey22Če tie žepe, jarma, volanchiki, čipke v različnih barvah, potem bo model takoj postalo veliko bolj zanimivo.

Pletilni za otroke, lažje in bolj ekonomično kot pri odraslih.  To je varna za uporabo vse ostanke preje, ki je v hiši. Le nekaj majhnih, kjerkoli na obraz brez vrednosti barvane preje Hanks?  Izredni od njih svetla, črtasto baretko, cap, palčniki. Ali kvadratov merjenje 15 x 15 cm različnih modelov. Zdaj, povežite polja in imate originalno barvo zhiletik.

Torej, pletenje napere za otroke in pomaga znebiti starega preje, in nakup novega stvar za otroka. Stvari, ki otroka odraščala, ne hitenja na zavreči.  Če so v dobrem stanju, je možno, da jih raztopi in kravato je nova, ki združuje posamezne preje v teksturi in barvi.  Zelo zanimive so stvari, ki se razlikuje preje in teksturi in barvi.

Vendar pa vedno upoštevati značilnosti preje, kot je "sedi", lope ali ne. Če bo stvar, na katere se povezuje nit, nekateri, ki sedijo več kot drugi, nato pa po prvem pranju bo izgubil svojo obliko.  Ne bojte se, da modni eksperiment otrok omogoča uporabo svetlih in veselo kosov oblačil. Na podlagi gradiva www.baby.ru

Podobni Prispevkov:
  1. pletene kopalke
  2. Pattern Crochet
  3. Amazing obleka pletena obleka

pletenje, vzorec, baretko, pletilke