o pletenje

 

Knitting za dojenčke pletene darilni set

Bo prvi post Nokautirati, morda, prva stvar, ki jo potrebujete za novorojenčka ali otroka. In to bo seveda treba pletene darilni set za kita razrešnico. Poglejmo, kaj je in kaj je in kaj je v resnici povezana. Začel bom s predstavitvijo preprogo. To je tako velik kos pletenine, obrobljeni s kvačkanje in velikosti 100 * 100 cm.

Čeprav, odkrito povedano, malo Pobol. Prej, preden vnuki, nekako sem bil ravnodušen do preprogo. Ne, mi je všeč, vendar pa si predstavljajte, da je treba to nekako izbrisati ... Dejansko je v zadnjem stoletju, ni bilo posebnega prahu, in bolj likvidnih sredstev, da skrbijo za volno izdelkov.

Pletilni za darilo Baby določene za kvačkanje, pletenjeIn ko se je rodil prvi vnuk, sem se odločil, da ga kravato v majhen pledik, samo je treba sprazniti. Toda izkazalo se je, ... vendar se je izkazalo, da je to preprosto nenadomestljiv stvar v omaro za otroka! V pletene plaid wrap precej priročno majhen, če greš na sprehod. In swaddling daje zelo mehko, vendar hkrati gosto.

Plaid runo Odeje uporablja kot v istem voziček ali posteljico. Ti lahko zajemajo vašega otroka, medtem ko potujete v avto ... Ne morem povedati o svojih dveh vnukov zdaj: ne, v vsakem soglasja za spanje pod odeje, so zadovoljni le odeje. Nazaj v kompletu za pridobivanje del kombinezon gumbi na.

Velikost 50-62cm, tj v starosti 0-4 mesecev. Ne bodite prestrašeni z možnostjo neskončnega pugovok pritrjevanja in razveljavili. Dejstvo je, ni nujno undo kombinezon do konca. Dovolj, da javnost samo 2 ali 3 gumbe za obleko otroka. Pleteni Jersey zelo prilagodljiva, dobro raztegne, zato je idealna za otroška oblačila.

Zip, in morda bolj udoben, vendar ima fiksno velikost in zaradi tega izdelka je praktično ne raztegne v dolžino. Gumbi obleke so lahko rastejo skupaj z otrokom za 3 4mes.! V darilni paket, da izvleček vsebuje celo nogavice in 2 kape. En majhen pokrov, ravno dovolj za izločanje in njegove 1-1,5 mesecih.

In druga je večja od 2 do 4 mesece. Za pletenje Ta sklop je bil izbran vsi volne preje uvoženih mehko Merino razred. Knitting ni hobi in poklic. Knitting - to je moje življenje! Na podlagi gradiva club.osinka.ru

Podobni Prispevkov:
  1. traja

pletenje, pletenje