o pletenje

 

Knitting za otroke in modnih dodatkov

Razdelek predstavlja model oblačila in dodatki za dojenčke od rojstva do 3 let v zvezi igle: telovnik, obleka, škorenjčki pletenje "nežnosti", čevlje pletenje "My Flower", čevlje pletenje za začetnike, pletenje čevlje za novorojenčke.  Knitting za otroke - zelo prijetna izkušnja.  Knitting za dojenčke ne bo veliko časa, in potem, kako lepo videti Čad na svoje stvari, povezane z rokami.

Bodo stvari, povezane z ljubeznijo do svojega otroka, da vaše roke tople. Za pletenje otroci oblačil je zaželeno, da izberete preje svetle, barve oči prijeten.  Zelo previdno, da izberete preje za pletenje otroška oblačila.  Summer modelov raje bombažne preje za zimo - iz volne ali akril.

Ni vse volna je primerna za otroška oblačila, in še posebej za dojenčke.  Dlaka mora biti kakovostna in ne bodečo. To je najbolj primeren za to preje merino ekstrafayn (extrafain). Proizvajalci pisanja, ki ekstrafayn preja merino ne povzroča alergij.

Majhni otroci so alergični na volno. V takih primerih lahko pletene iz akrila kakovosti preje. Akrilna preja je "sherstopodobnoy", tj lastnosti podoben Volna preje.  Mnogi proizvajalci sedaj proizvaja široko paleto preje posebej za otroška oblačila.  To je čisti bombaž, volna ali akrilno prejo, in njihove mešanice.

Mešanice so zelo dobro kombinacijo lastnosti. Če želite povezati toplo stvar za otroka, vendar ne ustreza vam volnene preje, in iz 100% sintetičnih pletene ne želite biti mešanica akrilne z bombažem uporabljajo v takem položaju.  Od leta 100% bombaž - težke, gosto, ne gumijaste, in v kombinaciji z akrilno prejo, je bolj lahek, prilagodljiv in puhasto.

Več o operativnih lastnosti preje, odvisno od sestave vlaken lahko preberete tukaj: Na podlagi gradiva

škorenjčki pletenje, čevlje, kvačkanje, obleko, shema