o pletenje

 

Knitting za dojenčke

Buy oblačila za otroka v trgovini ni problema. Vendar ne v svoji osebnosti, po posebnem postopku toplotne ekskluzivnosti. Naredite otroka razlikuje od drugih, lahko le pletenje za dojenčke.  Pletene za vašega otroka zabavno.  Ko se je rodil moj prvi hčerki, sem takoj odločil, da se pripravijo na svoje garderobe, ki bi gotovo, nihče ni bil.

Najprej sem pleteno Cape v voziček. V ta namen je bolje, da linijo pastelnih barv iris. Pletene bolje kavelj tako se izkaže zelo ljubek stvar.  Prva oblačila so pokrov motorja, topel pulover, svetlobo jakno in nekaj občutljivo obleke.

Na splošno velja, pletenje za dojenčke daje veliko prostora za ustvarjalnost.  Kljub temu, da sem pletene obleke revije, delajo kot rezultat ni videti kot fotografije modelov. Prizadeti kar je bilo različne teksture preja in pletenje gostota vsak je drugačen. Pletenje za dojenčke in občutljivoTorej, tudi če je to nujno vyazhesh model za revije, postane vse isto stvar ven edinstven.

Plus moram druge pletenje dodatki, na primer, appliques ali vyvyazyvala okrašeni pomponi stvar, ki niso predvidene v modelu opisu.  In kar takoj postal zelo različne, neprepoznavna! Ko začnete storiti pletene resno, nenadoma postane jasno, da lahko postane ta hobi predrage za družinski proračun!

Dejstvo, da so knjige in revije posvečen tej temi, kot so pletenje za dojenčke, precej drage, in jih morajo voditi nakup. Ampak sem našel odličen način ven, in zdaj skorajda porabiti svoj denar za knjige. Izkazalo se je, da obstaja veliko virov na spletu, kjer lahko najdete opise modelov in smernic za izbiro preje, temveč tudi za izmenjavo izkušenj in izvedeli veliko novih idej.

Poleg tega je mogoče, informacije o straneh z iglo je mogoče dobiti brezplačno. Hkrati daje popoln opis modela, saj opis, kako vyvyazyvat vzorec in priporočila glede izbire niti.  Uporaba teh spletnih strani je zelo priročen. Poleg tega lahko vsaka stran najdemo nekaj deset različnih modelov.

Od teh istih straneh so tudi ogromne količine. Zdaj sem skoraj nikoli ne kupujejo revije koli najljubši modela najdem na internetu. Obstaja nekaj virov, kjer si lahko prenesete popolnoma brezplačno prodajajo v trgovinah števila revij za pletenje: na primer, praktično ne da bi ostali doma in brez porabe denarja, ki ga lahko dobite pravico revijo.  TeperP v mojem arzenal veliko število modelov in tipov vzorcev.

Združevanje tehnike pletenja, in spreminjanje vzorca, lahko nanašajo na svoji dve hčerki obleke, ki so očitno nihče ne bo! Na podlagi gradiva www.baby.ru

občutljivo, yo, yo, vzorec