o pletenje

 

Kvačkanje za malyshey21

Sem se odločil deliti tiste čudovite opise, da sem uporabil, ko sem bil pletenje za svojega otroka. Ta dodatna sem povezan, ko ni vedel, spol otroka. In ko je izvedela, da kupila roza pentljo in otdekorirovala celoten set. Threads: 150 x gr / bombažne preje (180m/50 g).

Hook: 2,5 Število 1. vrstica: * 1 stolpec z yo, 2 zračni zanke, ponovite od * do konca kolone z 2. zapored yo: 1 stolpec z yo yo prvi stolpec iz prejšnjega zapored * 1 stolpec z zanko iz zraka yo na prejšnji vrstici, 3 zraka iz zanke * posvtoryat, skupaj s kolono v zadnjem stolpcu yo yo s prejšnjo vrstico.  3. vrstica: plesti kot 2. vrstica, vendar opravljajo na štiri zračne zanke.

1. vrsta: povezati verigo zanke 4-zrak in ga priključite na obroč povezovanje kolone.  V obroč z 8 sc. Run 2 več vrstic osmih vsakega sc. Potegnite zanke na vrvico.

Če želite začeti pletenje jakno popolnoma na glavo. Link veriga 143 letal plus tri zanke pteli dvig in plesti 2 niza stebra z yo.  Potem knit 13 vrstic od platišča (= 333 bar). Nadaljevati delo, da osnovni vzorec (= 399 zanke).

Po 4 vrste pletenja od začetka glavni vzorec razdeliti delo in nadaljnje podrobnosti o plesti ločeno.  Na levi polici, da nadaljuje osnovni vzorec kot prej, prvi 67 zank, dodajte zanke (loop = 68) in nato naravnost plesti. Po 17 cm od začetka pletenja levo polico, da konča delo.  Na levem rokavu pletene 66 zank za nadaljevanje osnovnega vzorca, dodamo zanke (loop = 67). Na 12 cm od začetka pletenja rokave, da konča delo.

Če želite dodati nazaj zanko, nato pa še naprej glavne zanke 131 vzorcu, dodamo zanke (loop = 133). Pletene naravnost.  Po 17 cm od začetka nazaj do konca delo. Za pravico rokav dodati zanke, zanke od 67 do še naprej osnovni vzorec (= 68 zanke). Na 12 cm od začetka do konca rokavov delo. Za pravico polici dodati zanke, zanke od 67 do še naprej plesti osnovni vzorec (= 68 zanke).

Pletene naravnost, 17 cm, da konča delo.  Skupščina: to stranske šive in na dnu šivi na rokavih. Vratnim izrezom tie ryushem. Ob spodnjem robu rokavov opravljati v seriji sc in Ryusha.

Vertikalne robove polic in spodnji del jakne tie 1. naslednjem sc. Slide saten trak skozi luknje v sprednji vrsti meje.  Link dva "udarec" in jih šivanje na police. Hook: 2,5 Število 1. serija (krožne): * 1 sc, 3 zraka zanke, 1 sc v prvi sc, preskočite 2 STS bazo, ponovite od * lukenj za gumbe: preskočiti tri stolpce, ne da bi yo, teče 3 zraka zanke.

Link verigi od 54 letal in dva zank dvižne zanke in plesti vzorec s trikotniki.  Nato še naprej osnovni vzorec.  Če želite dodati stran stožčasti na obeh straneh, od roba mozaika v vsaki 2. vrsti 2-krat PA2 zanke v 5-krat zapored v zanko, vključno vzorec dodane zank (loop = 71). Na 13 cm od roba dial-in, da zapustijo desno stran za čas slotov 3 zank.

35 cm od roba dial-in, da zapusti zanko za izrezih za roke z 29 th do 37 th in končati obe strani ločeno. Na strani nazaj, da izrezih za roke v vsaki vrsti je čas, trikrat zanke in dve zanki.  Skozi 44 cm od roba dial-in, da zapusti z leve strani na zadnji izrezom 12 zank. Po 45 cm od roba dial-in, da zapusti ramo zanke in končala delo.  S strani trans za opravljanje odštevanje, kot je v hrbet.

41 cm od roba dial-in, da zapusti izrezom za samo štiri zanke in naprej v vrstici 1 krat tri in dva krat v zanko. Po 45 cm od roba mozaik konča. Link verigo zanke 4-zrak in povezavo z obroča. V obroč z 8 sc. Run 2 več vrstic osmih stolpcev.

Button zapolniti majhno količino preje in snemite vse STS na nitki.  Skupščina: opravljajo ramenski šivi in ​​šivi v hlače, pa tudi sredi back šiv. Vertikalni robovi vent tie 6. zapored sc, s poljubno izbrani za opravljanje bar enakomerno 6 lukenj za gumbe. Preostali robovih kombinezon vzorec za kravato palice.

Sew na gumbe. Hook: Ne 2,5 osnovni vzorec: plesti po shemo , da jakno. Začnite z zanko pred rapport, rapport in ponovite zanke konec slike.  1 čas teči od 1. do 5. zapored, nato ponovite z 2. do 5. zapored.

1. vrsta: * 1 stolpec z yo, 2 zračni zanke, ponovite od * do konca kolone z yo yo prvi stolpec iz prejšnje vrstice. 2. vrsta: 1 stolpec z yo yo prvi stolpec iz prejšnje vrstice, * 1 stolpec z zrakom yo zanke iz prejšnjega zapored, 3 zraka zanke, ponovite od * do konca kolone z yo yo zadnjem stolpcu iz prejšnje vrstice. 3. vrstica: plesti, kot 2., temveč naj izvede zraka do 4 zanke.

Link verigo 99 zank plus dvig zraka zanko (vodilni rob cap) in pletene osnovni vzorec, medtem ko je v 1. nizu zraka skozi 3 zanke osnove, ki opravljajo three zraka zanke.  Na 12 cm od dial-in Karian še naprej delajo v povprečju 31 zanke, pri čemer obe strani višjo število zank in tie bari z yo (temenske sklepov). Po približno 15 vrstic od začetka vratu pletene šive, da konča delo.

Run šive. Spodnji rob kravato s tremi vrsticami, kot sledi: 1 število stolpcev z yo, vrsto openwork: * 1 stolpec z yo, 1 zraku zanke, skip 1 st bazo, ponovite od * do konca kolone z yo. Sprednji rob ryushem cap kravato.  Skozi luknje v odprtem zapored slide saten trak.

Na vrh verige od 45 zanke letala zanke plus 3 okrevanje (robom podplata) in tie bari z yo, z več kot 3 vrstice na obeh straneh do dopusta za 4 zanke in več v vrsti one čez tri zanke in le dva zank.  Po 6 vrstic od roba dial-in pustiti druge zanke = zgornji rob zgornjega dela čevlje. Za vežejo slinavke in srednje verige čast 36 zanke letala zanke, plus dvižni rob = top čevlje.

Pletene 10 vrstic od sc width = morskega lista.  Končaj delo.  Zgornji del prepognite na pol v širino, s sredi pete. Zložite sredini podplatov in pol v širino (sredi pete) in jo pritrdite na vrh sc. Zgornji rob bližini kravato pinetok stobikoy z yo in ryushem.

Skozi odprtine na sprednji Ryusha vrsti slide saten trak. Na podlagi gradiva mamochka.org

občutljivo, yo, kavelj, yo, čevlje, shema