o pletenje

 

Kvačkanje Baby škorenjčki

Kaj so čevlje? Prvi otroški čevlji potrebo po zaščiti otrok pred mrazom noge in poškodb. Poleg tega, čevlje ta prehodni fazi mehke nogavice na prvi trdi škornje. Nekateri mislijo, da dokler otrok začne, da se usedem in igrati, mu ni treba čevlje. In samo šest mesecev, ko se otrok začne aktivno učijo na svetu, ko se začne plaziti, stati in nato sprehod, je potrebno čevlje.

Iz tega lahko strinjamo, vendar pa sem jih, kot so, kdaj in na trimesečni dojenčke in otroške čevlje, so zbrani na lepo, zelo lepo, in nog med hojo v toploto. Zdaj proizvajalci, ki proizvajajo veliko različnih vrst pinetok od najbolj preprostih, pletene ali kvačkane, da model, zelo podoben te čevlje. Toda bolj zapletene strukture, večjo vrednost. Nismo tako: za hiše so bile domače čevlje, in na poti ven sem kupil en par.

Medtem ko je videti skozi informacije na internetu, sem spoznal, da bi proizvodnja čim bolj čevlje, najti toliko lepote! Kaj bi lahko čevlje? Če se odločite za plesti čevlje, bi morali biti: lahka, mehka, udobna, je treba šivi majhna, so sestavljena, in dobro ravna, dobro je, da čevlje na svoje noge. pinetok edini bi morala biti prožna in mehka, naj pinetok prstov in pete bolj gosto.

Če se boste odločili za povezava čevlje, ne pozabite, mora biti povezan tako, da prst je bil v njih svobodno, izberite naravno preje lahko, akril se uporablja za otroke, ne povzroča alergij, mora preje biti stabilna ponovi pranje. Ko otrok začne stand up, bo potreboval usnje čevlje: dobra izbira tkanine čevlje z usnjenim podplatom, niso spolzka. Škorenjčki in varnost vašega otroka. Kaj je lahko nevarno čevlje, si vprašal?

čevlje Baby Crochet shemoNe pozabite, da otrok ne bodo le poskušali otresti čevlje, vendar je njihov okus in okus. Če čevlje, ki ste jih kupili ali zvezal, so gumbi, zaponke, appliques prepričajte, da jih preverite moč. Lepljeni deli, je treba okrepiti njihovo šivanje z navojem. Čevlje z rokami za najbolj preproste pinetok ne želijo biti strokovnjak za šivanje ali pletene.

Po mojem kompas boste našli veliko vzorcev in shem pinetok, s podrobnim opisom. Za proizvodnjo pinetok vsak dan, lahko uporabite ostanke tkanine ali usnja, ali kupujejo v trgovini ostanki, ki se običajno prodajajo s popustom. Pletenje vzorcev, ki jih lahko uporabite ostanke preje. In za čevlje dol, in si Razmetanje in kupiti lepe tkanine in preje.

Vsi vemo, da barve vplivajo na naše razpoloženje in psihologijo, je ugotovila, da otroke raje rumena, oranžna in zelena. Pletene in šivanje v veselih barvah. Creative uspeh za vas in kaj vašega otroka noge bo toplo! Na podlagi gradiva romasky.ru

Čevlje, shema, pletenje