o pletenje

 

Knitting otroke

V času nosečnosti, pogosto želja po porukodelnichat, da bo vaše roke nekaj udobno in prijetno darila za otroka - to je skoraj nagon, že stoletja ženske se pripravljajo na srečanje ... Če ne veste, kako plesti, ali ni vse pletenja dobiš, ampak želiš nekaj, da se pripravi na otroka, pridite in se seveda pletenje otroke. Razredi so klub-svetovalno.

Skupaj bomo razpravljali, kaj je mogoče pripisati novorojenčka (kar je potrebno pripraviti za prvo otroka mesecih življenja).  Med zasedanji boste lahko na skoraj povezati vse doto za otroka: čevlje in nogavice, cap, pletene catsuit, zhiletiki, bluze, jakne, obleke in sarafan za dekleta, baby kape, panamku, otroci reytuziki, puloverji. pledik odejo in voziček, igrače za otroka.

Te stvari ne bi smeli biti le funkcionalen, udoben za otroka in okolju prijazna, temveč tudi dobro povezan z najnovejšim modnim trendom. In tukaj bomo pomagali revije in kataloge iz Francije. Kot veste, francosko - prvi na svetu izumitelj. Njihova pletenin za otroke so preprosta in enostavna za narediti.  In če je taka stvar je povezana mati ali babica - ona je lepa dvojna.

V razredu se bomo naučili veliko trikov za pletenje, ki je zgrajen do naših babic, na zelo preprost način (na primer, preprosto tie nogavice, kako plesti top Raglan, kako se konča). Zelo pogosto v revijah za pletenje opise in diagrami so preveč zapletene in nejasne. Mi postorayus stran od zapletenosti. Pletilni dojenčke škorenjčkiNaš moto je, da plesti - enostavno, preprosto in lepo!

Po tečaja boste lahko za navigacijo v dnevniku sheme, vzorci, se naučijo osnovnih načel in jih je mogoče varno sprejeti za vsako pletenje že imate! V naših lastnih izkušenj boste ugotovili, da knit - to je preprosto in zabavno!  Čakamo za nosečnice, matere, ki že imajo otroke in jih želijo tie, kaj hočeš, stari starši in vsakogar, ki želi plesti za vso družino! Pridite!

V razredu bomo pletene obleke otroka in igrače: škorenjčki za nekaj metrov. Naučite se plesti škorenjčki: kako izračunati zanke za različne velikosti noge, kako pletene nogavice na igle, kako narediti čevlje za zavyazochki.  Komplet oblačil za odpust iz bolnišnice. To je prvi izhod obleko otroka. Za pevogo ven otrok, bo verjetno treba kapo ali klobuk, bluza, zaponke drsnikov za plenice.

Sox kape za novorojenčke. Baby klobuki izdelani iz bombaža ali volne v obliki glave z ušesi ali brez. Knitting dojenček klobuki: kako izračunati zanko okoli oboda glave, kako narediti vzorec in povezati želeni model. Izbira začeli plesti: cap, opremljanje klobuk, kapo, čelado, cap-jagoda za dekle ali drug najljubši model. Zhiletik za otroka. Stvar, ki se prilegajo v hitro in je zelo udoben za otroka.

Sviterki otroka s priročno zaponke in mehke sklepov.  Učenje, da bi vzorce puloverji, obleke ali obleke, in izračunati gostoto zanke pletenja zahtevanih vzorec. Pletene izbrani model, šivati, vezanje v regiji. Obleka za dekle.

Plediki pri prevozu, barva in vzorec odvisno od vaše domišljije.  Knitting vzorcev osnovnih vzorcev, kot so gladko, Podveza, gumi, gumi patent, pletenice, žakard vzorec, reticular vzorec, biser pletenje, trakovi (horizontalno in vertikalno), bule. Učenje, da se glasi sheme v različnih revijah, kot so opredeljeni zank, serije, kako brati vzorcev. Več o tem, za šivanje delov, da čeden šiv, čipke rob na primer pledika v tehniki mozaik.

Pleteni igrače - igrače, pletenje je zelo prijetno in zanimivo, ki daje veliko ustvarjalnih idej, kot so mačke spat za večino malenikih. Starejši otroci se lahko nanašajo le malo živali ali Snjegović z šal in kapo. Različne zanimive pletenine - robčki za veliko noč in piščanca, kvačkanje.  Razredi za pletenje otroke Irina A. Romanova. Lahko vključite z obrnete na nas po telefonu (499) 133 6657, (499) 1331539, (495) 3369700 času uradnih ur.

Lahko tudi register tako, da izpolnite obrazec in naš vodja vas bo poklical na določen telefon v bližnji prihodnosti. Na podlagi gradiva www.magichild.ru

pletene igrače, čevlje, obleke, pletenine, vezje vzorec