o pletenje

 

Knitting vzorce

Razmislite pletenje vzorce za primer vezja pletene preprost vzorec Šahovnica: Tudi vrstah                 ujemajo na sliko, tj, Pletenje pletenje vzorcevveč obraza - nega obraza nad Žuborenje                 - Žuborenje.  Pogojno                 Ključ do sheme: Kako                 Načrti, pripravljeni krog vzorec sestavljen iz vzorcev, kot tudi pletenje opravljeno.  Serija je napisana od spodaj navzgor.

Na desni strani sheme s številom lihih vrstic - to je                 obraz delo. Na levi strani kroga s številom                 celo serijo - je napačno stran dela.  Non-uvršča tudi kažejo, da je isti strani                 začetek serije.  Najpogosteje je shema zabeležili le lihe vrstice, ki označuje                 sprednji strani vzorec.

To je pletena napačni strani vzorca                 risbo ali Žuborenje zank.  Vsak vzorec je skupina zanke, s ponavljanjem, ki je oblikovana                 ta vzorec.  Število zank v tej skupini se imenuje rapport                 vzorec. V shemah vzorce rapport izpostavil z dvema navpičnima črte                 ali dve puščici na dnu.

Ko bi pletenja zanka se ponovi                 rapport.  Več                   Vzorec zanke mora biti simetrično dajo na platno, ki je, poglej                     enako na robovih platna.  Za to shemo za vzorec z eno                     strani ali obeh straneh rapport za vzorec, so dodatni                     zanke. Te zanke, ko je pletenje ne ponovi, kot rapport.

So                     ujemajo le eno leto zapored pred ali po rapport.   Material     courtesy of Irina Feldman, Dashevskaya. Na osnovi materialov iz

vzorec, zanka diagram, pletenje