o pletenje

 

Openwork vzorcev pletenje

Openwork vzorci so kombinacija yo in provyazyvaniem več zank skupaj (Čipkast vzorci, elegantni pletenine). Večkratno ponavljanje enotno provyazyvaniya nekaj zank skupaj in oblike ločena yo motivov.  yo, morate izbrati pravo delo iglo nit, ki leži na kazalcem leve roke, zgornji desni, gibanja govoril "z njim."

To pa vodi do yo provyazyvanii poleg zanke, da imajo svoje pravice kazalca. Openwork vzorci za pletenje vzorecIz napačni strani yo vedno provyazyvaem kot seamy zanke.  Branje sheme za dele vyvyazyvaniya, okrašeno z nežnimi vzorci, uporaba posebnih shem, ki branju ni težko, saj so ponavadi dopolnijo s podrobnimi opisi simboli v sistem ikon.

Če želite prebrati vse programe je treba, da če potem, ko je treba soočiti zanke yo, yo storiti v smeri naprej, delajo nit je bil na desni strani naper na zadnjem delu. Če po yo naj Wrong zanke, yo pa spredaj nazaj, tako da je nit je bil na desni govoril v smeri naprej.

Pogojno ikone, ki se uporabljajo v shemi preprosta: so oblika zagotavlja vpogled v zanke, pletene skupaj, in lokacijo yo yo ali v zvezi s temi zankami.  Če želite prebrati Prva shema je bolj priročno, da se glasi podroben opis ikon z običajnimi sheme. Blank celice v shemi, niso pomembni in se za ilustracijo.

Preden bi vyvyazyvaniya kontrolni vzorec seznanijo z vsebino vrstice štetje tokokroga ne le od desne proti levi, ampak od leve proti desni. Openwork vzorci za pletenje ČipkastČe želite izvesti odprtega dela vzorcev za štetje sistemi so ponavadi le obraza serije, Žuborenje vrstic v zanki pogosto ujemajo z vzorcem tkanina - Žuborenje.  Spremembe vyvyazyvaniya Žuborenje vrstice so ločeno določeni, poleg štetja vezje.

Vsak prednji in Žuborenje zapored se začne in konča robljenje šiv. Edge zanke v diagrami openwork vzorci pogosto ni na seznamu. Na podlagi gradiva myknitting.narod.ru

Podobni Prispevkov:
  1. Pleteni

    občutljivo, yo, yo, vezje vzorec