o pletenje

 

Vzorci Ribja mreža parjenja

Vzorci Ribja mreža legla je sestavljen iz preprostih kombinacij odprtih slike zanke. New zanke so oblikovane z nakidyvaniya nit na iglo, yo provyazyvanie ustvarja učinek prosojni, zrak slike.  Vaša izbira preje je neposredno vplivajo na videz čipke pletenje.

Močna, elastična preja, tkanje struktura bolj relief, mehke preje ali niti, da bi kup obliko vzorca nejasne. Vzorci Ribja mreža stud yozelo fine volne ali bombažne preje, pleteni po navadi dovolj velik krakov.  V najbolj preprostih Šara vzrejo je vsak dodatek izvaja zraven nje zmanjša, s čimer se je število zank v vsaki vrstici ostaja nespremenjen.

Z drugimi vzrejo se opravi dodajanje in zmanjšanje na različnih lokacijah v seriji, vendar boste videli, da to zelo preprosto, saj je skupno število zank v vrsti ne spremeni. Nekaj ​​lepih primerkov zmanjšala in poleg tega se izvajajo v različnih vrstah, zato je težko za štetje zanke, vendar ustvarja lepe vzorce.  Kako yo.

Vrzi nit v iglo tako, da bo ležal v isto smer kot ostali.  Po vleče provyazyvaniya to v naslednjo vrstico luknjo, če pa zvit grezenje, bo luknja zaprta.  Ko se zanka pred pletene Žuborenje yo, nit je pred delom, pripravljeni, da se vrže na površje.

Za oblikovanje zanke med sprednjima yo preje potegnite naprej, kot da Žuborenje plesti zanke, vrgel v svoji več kot napere in sprednji pletene naslednji st.  Potegnite nit naprej, kot pletenje Žuborenje zanke, vrgel v svoji znova in potegnite iglo naprej za izvajanje Žuborenje zank.  Kako izvesti nekaj yo.  V vzorci so odprtine za svoje izobraževalne potrebe, ali več kot eno yo ob istem času.

Več yo se lahko zniža v naslednjo vrstico, se bo torej lahko dodali eno zanko. Lahko se tudi pletene vse yo, in v tem primeru se bo dodal nekaj zank.  Potegnite nit nazaj in vrgel z njim na iglo. Potem spet, ga potegnite naprej, znova in govoril, da mečejo v, naredite potrebno število yo.

Pattern rož in navijačev.  To je starodavna škotska openwork vzorec, obstaja veliko različic, skupno značilnost, ki je ločena skupina, in zmanjšanje za številne dodatke za oblikovanje vzorec, spominja odprta fan perja, ptic, valovi ali lupine ventili.  Old šal vzorec varianta znan vzorec pletene Scottish čipke, zelo enostavno in simetrično.  Pattern občutljivo stopnišče.

Gladka tkanina z enotno strukturo, skoraj deformirana, kljub izrazito odprto strukturo.  Oko Bird je vzorec.  Neprekinjeno vzorec občutljivo dvojne ušesca ustvariti vzorec z nenavadno teksturo.  Pattern tulipanov.

Veliko lepih motivov se lahko izvede z openwork zank, ki cinch malo olajšave. Na podlagi gradiva blogs.mk.ru

yo, pletenje, yo, Čipkast, vzorec