o pletenje

 

Vzorci pletenine

Crochet ali napere dolgo privlačijo craftswomen. To je nemogoče zamisliti natančno število možnosti tke, ki jih je mogoče pridobiti z uporabo le nekaj tipov zank.

Vzorci pletenine je lahko gladka ali teksturo, vsebuje ravno ali cevaste dele ponoviti natančno geometrijo math poliedrskimi ali širjenja bizarne oblike, ki ustvarja, tako, vsak, ki želi, priložnost, da le ustvarjanje s pomočjo niti ali preje in igle ali kavelj svojo edinstveno model. Na naši spletni strani obstajajo različne vzorce kvačkanje in naper. Naučili se boste, kako ustvariti občutljivo tkanino, mreže, različne geometrične in brez risbe, design možnosti za zimske puloverje, svetlobe vrhovi poleti in celo kopalke.

Ali je možno, da bo naša priporočila, koristno za vas, ko ustvarite edinstven model večerne obleke, pletenje topli puloverji ljubljenega človeka ali mehke unitard za svojega otroka. odprete skrivnost breztežnostnem čipke lahko postanejo okras razlikovalni obleko, odlično podrobnosti v notranjosti, ali čudovito darilo. Več o tem, da za svoje potrebe z uporabno znanje, bomo lahko tako za začetnike in izkušene Švalja, ki je že dolgo domači element. Upamo, da naš podroben opis, podrobna navodila in jasne načrte, da za vas v svet pletenja priročno, enostavno in zelo prijetno zabavo! Na podlagi gradiva www.uzelok.ru

Podobni Prispevkov:
  1. cap

pletenje vzorcev, kopalke, kvačkanje, kvačkanje